Justice League filmska Parodija - B Tim Video

Justice League filmska Parodija – B Tim Video

Odlično iskombinirana Justice League parodija iz raznih, starijih filmova. Batman okuplja ekipu, ovog puta B-tim. Pogledajte vi samo taj ‘Dream Team’ na slici! Napokon je dugo očekivani Justice League film došao u kina, ujedinivši Batman, Wonder Woman, The Flash, Cyborg, Aquaman i Superman. Iako film definitivno ima svoje fanove, uključujući mene, čini se kako film nije hit kakvom se studio nadao.

Film nažalost ima najgore otvaranja od svih filmova iz DC filmskog svemira, na domaćem tržištu i trenutno drži 39% pozitivnih ocjena na Rotten Tomatoes. Te negativce recenzije se ponajviše odnose na nedovoljno dobro smišljenu priču, te loše spajanje Joss Whedon snimki s Zack Snyder i dosta prosječne vizualne efekte.

Sada je došao novi parodija video, od Funny Or Die, koji pokazuje Bruce Wayne na pohodu okupljanja Justice League heroja – koji vjerojatno ne bi bili ničiji prvi izbor. Video spaja snimke iz Justice League s ne tako klasičnim superhero filmovima, poput Barb Wire, Blankman, Steel i Howard The Duck, kako bi napravili unikatni borilački tim.

Bit će interesantno vidjeti kako će DC reagirati na prihvaćanje Justice League. Dok je Wonder Woman bila i kritički i komercijalni uspjeh, njihovi drugi filmovi poput Suicide Squad i Batman V Superman: Dawn Of Justice su prihvaćeni s vrlo pomiješanim reakcijama. Također se čini da se Ben Affleck neće još dugo zadržati kao Batman, tako da je moguće da će The Flash solo film Flashpoint biti iskorišten kako bi se njihovom svemiru filmova napravio lagani reboot. Ipak, dolazi dosta interesantnih filmova od DCa, poput Aquaman, Wonder Woman 2 i Gotham City Sirens, tako da studio ima vremena malo popraviti reakcije Justice League filma.

Druge je zanimalo i ovo...