Anaconda dobiva reboot, no hoće li uključivati Jennifer Lopez?

Anaconda dobiva reboot, no hoće li uključivati Jennifer Lopez?

Jučer smo saznali da je reboot gigantske ubojite zmije Anaconde u izradi, ali ono što za sada nije poznato je hoće li se itko od glumaca iz originalnog filma vratiti za nastavak. Ipak, najviše nas zanima ključna uloga iz tog filma, ultra popularna Jennifer Lopez.

THR je objavio da je Columbia Pictures dala zeleno svijetlo za film, koje će preuzeti naziv i premisu od filma Anaconda iz 1997. godine. I dok je originalni film iznjedrio hrpu nastavak, novi Anaconda film neće biti nastavak, a čini se ni reboot, nego nova reimaginacija.

A to je vjerojatno i dobar put za krenuti. Dok Anaconda nije bio veliki hit među kritičarima kada je izašao, pokazao se iznenađujućim uspjehom na kino blagajnama.  Ovih dana, smatra se čak i kultnim klasikom. I uspio je dobiti neke vrlo interesantne nastavke, među kojima su i Anacondas: Trail of Blood i crossover film Lake Placid vs. Anaconda.

I unatoč novoj i vrhunskoj tehnologiji koju sada studiji posjeduju, možda će jedna stvar nedostajati ovome filmu kako bi uspio, a to je Jennifer Lopez. I dok nije upitno da bi ova glumica, sada sa samog vrha Hollywooda, mogla pružiti jednaku energiju kao i u originalu, također nema indikacija da je povezana s filmom. Barem ne za sada.

Možemo se samo nadati da će studio vidjeti volje fanova i riječi razuma, te se potruditi vratiti, uz Anacondu, ključnu figuru originalnog filma.

Similar Posts