Kevin Feige otkrio tko je najsnažniji MCU lik nakon Avengers: Endgame filma

(Video) Avengers: Endgame finalna bitka dobila izdanje u obliku retro video igre

Za većinu obožavatelja finale Avengers: Endgame bilo je sve ono čemu su se nadali. 10 godina i 20 filmova okupljanja objedinili su sve naše omiljene junake Marvelovog Filmskog Svemira u epskoj bitci za opstanak čovječanstva. U osnovi ništa nije nedostajalo. Ali može li biti bolje u nižoj rezoluciji?

To je pitanje koje postavlja novi videozapis koji je ponovno zamislio cijelu posljednju bitku s Thanosom, kao 16-bitnu video igru. Kreće s mjesta gdje su se otvorili portali i junaci su se ujedinili. Kapetan Amerika izgovara te ikonične riječi: “Avengers Assemble” i borba počinje. I sve je to prilično fenomenalno. Provjerite.

Zajedno s nekim digitalnim glasovima, radnja izgleda poput nečega iz videoigre iz devedesetih i one koju bih sigurno volio igrati. Svi ključni trenuci bitke su ovdje. Vidimo da Scarlet Witch prilazi Thanosu, Spider-Man kako se okreće kako bi pokušao spasiti Gauntlet, a Captain Marvel dolazi kako bi spasila dan. Žrtva Iron Mana odigrava se na kraju, pa čak dobivamo i 16-bitni sprovod da se oprostimo.

Da je Avengers: Endgame izašao za vrijeme ere Super Nintenda, mogli biste očekivati ​​da će se povezati videoigre koje bi zapravo izgledale ovako. Ovo je definitivno nešto što bi ja isprobao, vi?

Similar Posts