Novi Invisible Man film u izradi

Invisible Man reboot pronašao svog Nevidljivog Čovjeka

Za čovjeka kojeg nitko ne može vidjeti, Invisible Man je bio poprilično zaposlen. Kao i svi drugi filmovi Universalovog Dark Universe, The Invisible Man se već dugo vremena nalazi u paklu produkcije nakon ne pretjerano dobrog prihvaćanja filma The Mummy iz 2017. godine, ali sada je projekt spreman krenuti prema naprijed, jer su pronašli svoju zvijezdu filma u The Haunting of Hill House glumcu Oliveru Jackson-Cohenu.

The Invisible Man ovaj mjesec treba krenuti u produkciju, tako da su se glumci očekivali vrlo uskoro, a sada Deadline donosi da je ova odluka donesena. Čini se da je gluma Oliver Jackson-Cohena u prije spomenutoj Netflixovoj seriji dovoljno impresionirala producente filma da su mu odmah ponudili glavnu ulogu u filmu The Invisible Man, gdje će se pridružiti Elizabeth Moss, Aldis Hodge i Storm Reid.

Novi Invisible Man film u izradi

To je vrlo značajan razvoj događanja, s obzirom na to da je prije Johnny Depp treba glumiti tu ulogu, dok je još THE Invisible Man bio dio Universalovog Dark Universal, filmskog svemira koji bi se sastojao od svih Universal Pictures klasičnih filmskih čudovišta.

Depp je napustio projekt. U jednom trenutku se pričalo da će Elizabeth Moss preuzeti glavnu ulogu, i dok je kasnije potvrđeno da će biti u filmu, ona glumi nekoga drugog.

Druga velika promjena je da The Invisible Man više nije dio Dark Universea. I dok ponekad čujemo neke glasine da taj projekt nije mrtav, ovaj film neće biti dio njega, nego će biti samostalan projekt.

Invisible Man reboot pronašao svog Nevidljivog Čovjeka

Nekoliko drugih filmova, poput The Creature From the Black Lagoon i The Bride of Frankenstein su također trebali biti dio tog svemira, ali o njima se već dugo ništa ne čuje i za pretpostaviti je da su oni otkazani ili odgođeni.

Oliver Jackson-Cohen je glumio uz neka velika imena na ekranima, poput Dwayne Johnsona i Chris Evansa, ali ovo će mu biti prvi projekt u glavnoj ulozi. Čak i ako The Invisible Man nije dio većeg svemira, to ne znači da neće biti prilike za pravljenje veće franšize, naravno, sve ovisi o njegovom uspjehu.

Jedna velika stvar koja ide na stranu ovog filma je njegov producent Jason Blum, koji će producirati film kroz svoju Blumhouse produkcijsku kuću, mali studio koji je stvorio svoje ime kolekcijom horor filmova posljednjih nekoliko godina.

Ako The Invisible Man bude uspješan, bit će interesantno vidjeti hoće li se ponovno stvoriti interes za pravljenje drugih filmova prema njihovim klasičnim čudovištima.

Similar Posts