Lou Ferrigno kaže da ne smatra Mark Ruffalovog Hulka ozbiljno

Lou Ferrigno kaže da ne smatra Mark Ruffalovog Hulka ozbiljno

Lou Ferrigno, koji je glumio zelenog diva s alter egom Dr. Davida Bannera (Bill Bixby) u TV seriji iz 1978. godine The Incredible Hulk, priznaje da zvijezdu Marvelovog Filmskog Svemira, Marka Ruffala, ne smatra ozbiljnim u njegovom prikazu Bruce Bannera i Hulka.

“Mark je predivan glumac. Ali mi smo imali tri različita glumca – imali smo Erica Banu, Edwarda Nortona i Mark Ruffala. Ja najviše volim Billa Bixbyja, ja volim Edwarda Nortona. Ali Ruffalo – ja mislim da je on predivan glumac, on se uklapa u Marvelov aspekt Avengera – ali ne mogu ga shvatiti dovoljno ozbiljno. Ferrigno je rekao na Montreal Comicconu.

Lou Ferrigno kaže da ne smatra Mark Ruffalovog Hulka ozbiljno

“Bill ima taj intenzitet i znate da kada je i nevolji, vi ćete moći osjetiti taj intenzitet. Ali zbog Marvela i Disneyja, oni su odredili drugačiji smjer. Ne možete to smatrati toliko ozbiljnim kao originalnu seriju.”

Taj intenzitet je “zašto su je ljudi volili toliko,” Ferrigno je dodao o CBS seriji koja je imala 80 epizoda kroz 5 sezona.

“Imam toliko fanova koji dođu do mene, kažu mi da kada su bili mladi, oni su se borili kako bi gledali seriju. Oni bi se sakrili iza kauča, ali kada bi me vidjeli kao Hulka – oni bi htjeli vidjeti Hulka zbog te atrakcije, zbog nabrijavanja, zbog andrenalina, to je ono što čini seriju.”

Ruffalo je naslijedio ulogu od Nortona, zvijezde i ne kreditiranog scenarista Marvel Studios filma The Incredible Hulk iz 2008. godine, MCU reboota Banom vođenog Hulka iz 2003.

Lou Ferrigno kaže da ne smatra Mark Ruffalovog Hulka ozbiljno

Ruffalov Hulk je u posljednjem Marvelovom filmu Endgame postao ‘Pametni Hulk’, gdje je spojena njegova snaga s Bannerovim mozgom. Ta ideja je posuđena iz stripova, gdje je to spajanje ta dva lika nazvano ‘Profesor Hulk’. Ferrignov Hulk je trebao proći taj isti proces u otkazanom TV filmu naziva  Revenge of the Incredible Hulk.

“Prije nego je Bill umro, mi smo napravili smrt Hulka – mi smo planirali [u] sljedećem filmu, oni pronađu Davida Bannera, vrate ga u život, ali ovog puta kao Hulka, ja imam David Bannerov mozak. Interesantno,” Ferrigno je rekao.

“David unutar mene koji funkcionira, imao sam Davida Bannera kao Hulka. Ali nažalost, Bill se razbolio i umro. To je dobro pitanje, jer biste vidjeti potpuno drugačiju stranu Hulka, kao i Billa Bixbyja, zato što bi oni išli i u tom drugom smjeru.”

Similar Posts