Sam u Kući (Home Alone) reboot dolazi na Disney+ te je pronašao novog glavnog glumca

Sam u Kući (Home Alone) reboot dolazi na Disney+ te je pronašao novog glavnog glumca

Disney+ pravi novi Sam u Kući (Home Alone) reboot film u kojem će glavnu ulogu imati Archie Yates (Jojo Rabbit), a pridružit će mu se Ellie Kemper i Rob Delaney u za sada ne otkrivenim ulogama. Ovaj Home Alone reboot film ima potencijal biti ogroman hit baš poput njegovih prethodnika. To će biti jedan od prvih originalnih Disney+ filmova najavljenih od kada je platforma počela s radom. Disney+ je prešao 10 milijuna pretplatnika već prvog dana. Mnogi od nostalgične djece 90-ih koji su se pretplatili na Disney+ za njihove klasike Disney Channela vjerojatno će se radovati rebootu filma iz 90-ih (iako za nas postoje samo dva Home Alone filma, ali nadamo se da će nas razuvjeriti).

Originalni Sam u Kući film je izašao 1990. godine i bio veliki hit na kino blagajnama zaradivši diljem svijeta velikih $476.7 milijuna na budžet od samo $18 milijuna. Priča se usredotočila na mladića po imenu Kevin McCallister, kojeg glumi Macaulay Culkin, čija obitelj slučajno zaboravlja na njega i ostavlja ga kući samog kad odu na odmor u Pariz. Dvoje razbojnika, koje glume Joe Pesci i Daniel Stern, pokušavaju provaliti u njegovu kuću, ostavljajući Kevina kao jedinog koji ih može zaustaviti i spasiti dan. Nastavak Home Alone 2: Lost in New York ponovno prati Kevina, ovog puta ostavljenog u New Yorku dok ga ponovno progonio isti razbojnički dvojac. Ono, ako slučajno niste gledali prva dva filma jedno šest milijuna puta, mi ćemo vam reći o čemu se radi 😉

Sam u Kući (Home Alone) reboot dolazi na Disney+ te je pronašao novog glavnog glumca

Prema Variety, Kevin kojeg Home Alone fanovi poznaju i vole se neće pojaviti u ovom reboot filmu. Umjesto toga, Yates će glumiti novog lika koji se našao u sličnoj situaciji kao Kevin. Kemper i Delaney će također glumiti nove likove, iako ne Yatesovog oca i majku. Iako to nije potvrđeno, vjerojatno je da će likovi Kempera i Delaneyja glumiti neku ulogu u tome što je Yates ostao sam kod kuće. Nitko iz originalnih Sam u Kući filmova se ne vraća za ovaj. Sav se kreativni tim također mijenja, s drugačijim redateljem i piscima od originalnog filma.

Treba li nam novi Home Alone reboot film?

Yates je glumac koji tek dolazi, a koji je doživio veliku priliku u filmu Jojo Rabbit koji je nominiran za Zlatni globus. Kemperina prva velika uloga je bila Erin Hannon u seriji The Office. Njezini posljednji projekti uključuju Unbreakable Kimmy Schmidt, glas Kate u The Secret Lives of Pets 2 i Gloria u prošlogodišnjoj ediciji Live in Front of a Studio Audience: Norman Lear’s All in the Family and The Jeffersons, što pokazuje da nije stranac nastavcima i rebootima. Delaneyjeva karijera je također trenutno u uzlaznoj putanji. Nakon glavne uloge u filmu Catastrophe, on je nastavio glumiti u Hobbs & Shaw, Last Christmas i Bombshell, svi filmovi koji su izašli 2019. godine.

Roditelji koji su uživali u Home Alone kada je izašao sigurno će željeti upoznati svoju djecu kroz ovaj novi Sam u Kući reboot film. Samo je pitanje hoće li se u ovom vremenu reboot, remake i nastavaka filmova uspjeti izdvojiti ili se samo uklopiti u sivilo.

Prisjetimo se prvog legendarnog Sam u Kući filma, kojeg ćemo uskoro imati prilike gledati na svim našim TV programima

Similar Posts