Pogledajte koga bi Dwayne Johnson trebao glumiti u MCU

Znamo da je Marvel poznat po tome da nam uvijek servira neka, katkad i pomalo čudna, iznenađenja s vremena na vrijeme, ali od svih tih dosadašnjih iznenađenja koja bi smo vidjeli, ovo bi zasjelo na sam vrh te piramide.

Naime, još prije dosta vremena je isplivala vijest da je poznata akcijska zvijezda i bivši hrvač, Dwayne The Rock Johnson bio na razgovoru u Marvelu te su nas iz Marvela dobro trznuli oko njegovog eventualnog priključivanja MCU-u. Pa iako Marvel nije davao nikakve službene izjave, a i sve to još uvijek ostaje samo na glasinama, redatelj filma Avengers Endgame, Anthony Russo je u jednom intervjuu usputno izjavio koga bi The Rock trebao glumiti kada i ako se priključi MCU-u. Naravno, ne bi to bilo ništa toliko čudno ni iznenađujuće, da Russo ne misli da bi The Rock trebao glumiti, vjerovali ili ne – samog sebe!

“Superheroj kojeg bi volio vidjeti u The Rockovoj interpretaciji je sami The Rock. On je najbolja verzija njega.” – Anthony Russo

Ali stvarno, čak iako je ovo još uvijek samo teorija, mora se reći da bi Marvel ovime nadmašio samog sebe, a i sam The Rock se na twitteru oglasio oko ove lude ideje uz vrlo pozitivan i odobravajuć komentar u kojem navodi da bi on bio rođen za tu ulogu, doslovno!

U jednu ruku, sigurno bi stvatko tko bi ovo vidio pomislio da je sigurno riječ o nekom obliku zafrkancije, ali činjenica je da nas je Marvel nedavno zadirkivao sa evenutalnim The Rockovim angažmanom u MCU, tako su kao odgovor na ovo neki fanovi napisali i ideje Marvel likova koje bi The Rock mogao igrati, a tu se u prvom redu spominjao lik The Thing iz Fantastične Četvorke koja bi se kroz nekoliko godina trebala pojaviti u MCU-u nakon što je zadnjih dvadeset godina bila pod Foxovom paskom. A kruta činjenica je da Fox ni sa jednim od tri snimljena filma o toj ekipi nije uspio F4 dati ekranizaciju kakvu zaslužuju.

The Rock trenutno slovi za jednog od najvećih akcijskih zvijezda u Hollywoodu. Ovog ljeta smo ga imali prilike gledati u filmu Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, a Warner Bros. priprema i solo film o DC negativcu Black Adamu, za kojeg je već odavno najavljeno da će ga glumiti The Rock.

Similar Posts