Trailer: The Grudge (2020)

Trailer: The Grudge (2020)

Stigao je prvi zastrašujući ‘red band’ trailer (nije za mlađe od 17 godina) za nadolazeći reboot horor film The Grudge, koji će imati poveznice s originalnom klasičnom Ju-On serijom filmova koja nam dolazi iz Japana, kao i Američkom verzijom iz 2004. godine.

Datum izlaska filma The Grudge:

03. siječanj 2020.

Hrvatski naziv:

Kletva

Žanr:

Horor

Redatelj:

Nicolas Pesce

Scenarist:

Jeff Buhler, Nicolas Pesce

Glumci:

Betty Gilpin, Andrea Riseborough, Lin Shaye

Radnje ukratko:

Kuću proklinje osvetoljubivi duh koji osuđuje one koji u nju uđu nasilnom smrću.

 

The Grudge je nadolazeći nadnaravni Američki horor film scenarista i redatelja Nicolas Pesce, prema priči od Jeff Buhler i Pesce, dok su producenti Sam Raimi, Robert Tapert i Takashige Ichise. Zvijezde filma su Andrea Riseborough, Demián Bichir, John Cho, Betty Gilpin, Lin Shaye i Jacki Weaver.

Film se nalazi u istoj vremenskoj crti kao i istoimeni film iz 2004. godine, dok ujedno služi i za ponovno predstavljanje ove američke filmske serije, koja je bazirana na Japanskim Ju-On filmovima.

Filmska serija je i dalje vrlo aktivna u Japanu, s nedavnim crossover filmom Ringu (u suštini The Grudge vs. The Ring, nešto tipa Freddy vs. Jason level hypea), ali nije aktivna u Americi od The Grudge 3 filma iz 2009. godine. Ideja ponovnog pokretanja ove franšize je bila neizbježna i to ne samo zato što se trenutno apsolutno sve franšize ponovno pokreću, nego i zato što nakon vrlo uspješnog The Grudge filma, činilo se kao da su Amerikanci propustili priliku s pravljenjem nastavka.

Andrea Riseborough glumi glavnu ulogu u The Grudge horor filmu, preuzimajući ulogu policajke u novom gradu koja nailazi na kuću koja je postala “ukleta” ili proganjana od žrtve brutalnog ubojstva. Odvija se istodobno s filmom iz 2004. godine.

“Mi pratimo nju, kao i dvije druge priče, koje se sve povezuju s ovom uklete kuće u malom Američkom gradiću,” Pesce je pojasnio. “Poput starih filmova, to je tapeta od tri različite priče koje se isprepliću i odvijaju se u malo drugačijim vremenima, centrirana oko ove kuće koja je u središtu ovog slučaja na kojem ova policajka radi.”

The Grudge dolazi u kina 03. siječnja 2020. godine.

Similar Posts