Doctor Strange 2 je savršeno mjesto za predstaviti Galactusa

Doctor Strange 2 je savršeno mjesto za predstaviti Galactusa

Vi to mislite i mi to mislimo: vrijeme je da Galactus stigne u Marvelov Filmski Svemir. Napokon, The Walt Disney Company i Marvel Studios su otkupili prava na Fantastic Four, što uključuje i jednog od najvećih (doslovno) negativaca Galactusa. Unatoč tome što se on tradicionalno uglavnom bori s Fantastic Four – najviše smisla bi bilo – barem u ovim trenucima – da se Galactusa predstavi u Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Ali zašto u Strange nastavku? Već smo dobili jednu ogromnu prijetnju u toj franšizi u obliku Dormammua, tako da to nije nešto što bi fanove totalno šokiralo vidjeti. Osim toga, dodajte činjenicu da će Strange (Benedict Cumberbatch) i Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) krenuti u interdimenzionalno putovanje u onome što se navodi kao Marvelov prvi “zastrašujući” film.

Doctor Strange 2 je savršeno mjesto za predstaviti Galactusa

Prije nego nastavimo, treba reći da ova ideja nije postaviti Galactusa kao glavnog negativca Doctor Strange 2 filma. Umjesto toga, imalo bi više smisla prikazati ​​lika u nekoj kratkoj borbi za vrijeme interdimenzionalnih putovanja ili nekoj vrste post-kredit scena. Doctor Strange franšiza je Marvelova besplatna propusnica za uvođenje velikih ideja i jedač svjetova bi se ovdje osjećao kao kod kuće.

Samo zamislite – Strange i Scarlet Witch uspiju pobijediti Nightmarea ili tko već bude glavni negativac u Multiverse of Madness. Vrate se natrag u Sanctum Sanctorum, ali nešto drugo se uspije provući zajedno s njima. Čuju kako nešto struže po podu i okreću se kako bi vidjeli srebrnu dasku za surfanje na podu. Opako, zar ne?

Onda tu dolazi u pitanje vremenska crta. Doctor Strange in the Multiverse of Madness dolazi u ljeto 2021. godine, a neki izvještaji kažu kako bi Fantastic Four mogao biti jedan od rezerviranih filmova za 2022. godinu. Ako je to slučaj, zadirkivanje Galactusom u Doctor Strange 2 bi imalo još više smisla.

Druge je zanimalo i ovo...