Hercules live-action remake službeno u izradi s Russo braćom

Hercules live-action remake službeno u izradi s Russo braćom

The Hollywood Reporter je službeno potvrdio da Walt Disney Studios zaista razvija live-action remake svog animiranog klasika iz 1997, godine, Hercules. Scenarij ovog remakea će pisati Dave Callaham (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings; Wonder Woman 1984; Spider-Man: Into the Spider-Verse 2).

Dodatno, THR je potvrdio da će redatelji Avengers: Endgame filma, Joe i Anthony Russo, biti povezani s projektom, ali samo kao producenti pod svojim AGBO banerom. Njihova su se imena prija spominjala u kontekstu režiranja, ali to sada izgleda da više nije slučaj, iako se i to lako može promijeniti.

Projekt je i dalje u vrlo ranoj fazi razvoja, tako da će vjerojatno proći dosta vremena dok ne saznamo tko će sve glumiti u filmu, ali to nije spriječilo ljubitelje filma da izraze svoje želje za glumcima, pa se tako spominju imena poput Ryana Goslinga, Idrisa Elbe i Ariane Grande.

Originalni film je sadržavao glasovne uloge koje su posudili Tate Donovan (MacGyver; Argo) kao Hercules, Danny DeVito (It’s Always Sunny in Philadelphia; Dumbo) kao Philoctetes, James Woods (Family Guy; Justice League Action) kao Hades, Susan Egan (Spirited Away; Steven Universe) kao Megara, Rip Torn (Dodgeball; 30 Rock) kao Zeus i Samantha Eggar (All My Children; The Astronaut’s Wife) kao Hera.

Similar Posts