‘Insidious 5’ potvrđen! Patrick Wilson će glumiti i režirati!

‘Insidious 5’ potvrđen! Patrick Wilson će glumiti i režirati!

Jedan od vodećih projekata tvrtke Blumhouse Productions je Insidious, film iz 2010. godine koji je režirao James Wan, a napisao ga je Leigh Whannell, a za koji je studio upravo najavio da će dobiti peti dio, a zvijezda Patrick Wilson trebao bi režijski debitirati s projektom. Wilson je glumio u prva dva filma iz serije, a franšiza se tada okrenula da se više usredotoči na paranormalni lik istražitelja Lin Shayea. Wilson će također glumiti u filmu, koji će također vidjeti povratak Ty Simpkinsa iz prva dva filma. Projekt bi trebao doći u kina negdje 2022. godine.

“Čast mi je i oduševljen sam što sam na čelu sljedećeg dijela Insidiousa, koji će pružiti nevjerojatnu priliku da raspakiram sve što su Lambertovi prošli prije deset godina, kao i da se pozabavim posljedicama svojih izbora”, podijelio je Wilson u izjava. “Režija filma za mene je i profesionalno i osobno trenutak punog kruga i izuzetno sam zahvalan što mi je povjereno da i dalje pričam ovu zastrašujuću i ukletu priču. Idemo dalje.”

Izvorni film istraživao je obitelj Lambert, a Dalton (Simpkins) je pretrpio ozljedu koja ga čini metom natprirodne prijetnje. Kada Elise Rainier (Shaye) pokuša pružiti pomoć, saznajemo kako je Daltonova oca (Wilson) na sličan način nadmetalo nadnaravno biće u njegovom djetinjstvu. Novi film trebao bi istražiti kako se Lamberts nosi s događajima koji su se dogodili 10 godina ranije dok je Dalton krenuo na fakultet.

“Jedan od glavnih razloga zbog kojeg je zanimanje i apetit obožavatelja potrajalo za Insidious je zato što su ljudi koji su sudjelovali u prvom filmu ostali uključeni i održavali ga vitalnim, zanimljivim i dobrim”, podijelio je osnivač Blumhousea Jason Blum. “Tako sam zahvalan našim suradnicima na franšizi. ”

Projekt je najavljen tijekom Blumhouseovog BlumFesta, virtualnog događaja koji pokriva brojne uzbudljive studijske projekte. S posljednjim filmom iz franšize, Insidious: The Last Key, koji je u kina stigao 2018. godine, čak je i Shaye sumnjao da ćemo dobiti još jedan dio.

“Ne, mislim da je gotovo”, podijelila je Shaye s podcastom The Production Meeting o svom liku koji se vraća u seriju prošlog ljeta. “Postojala je neka ideja [za nastavak], zapravo je James u jednom trenutku rekao da ima nacrt broja pet koji bi se vjerojatno vratio izvornoj obitelji, što sam smatrao sjajnom idejom. Ali Eliseina je priča prilično gotova . Ispričali su moju priču. Mislim da neće učiniti još jednu. ”

Pratite detalje o novom Insidiousu prije njegovog objavljivanja 2022. godine.

Similar Posts