Black Mask će biti glavni negativac Warner Bros. filma 'Birds of Prey'

Black Mask će biti glavni negativac Warner Bros. filma ‘Birds of Prey’

Stigli su izvještaji da će glavni negativac, nadolazećeg Warner Bros. DC filma ‘Birds of Prey’ biti Black Mask, sadistički gospodar kriminala Gotham City. 

Iako nisu baš svi voljeli Suicide Squad (malo je rečeno), film je definitivno stvorio nekoliko potencijalnih spin-off projekata, među kojima je i ‘Birds of Prey’ film u kojem će Margot Robbie reprizirati svoju ulogu Harley Quinn uz nekoliko drugih ženskih DC likova.

The Wrap je saznao da će Birds of Prey imati poprilično velik broj DC stripovskih ženskih likova. Tako će se Margot Robbie – Harley Quinn, pridružiti Dinah Lance/Black Canary, Helena Bertinelli/Huntress, Cassandra Cain i Renee Montoya.

Black Mask će biti glavni negativac Warner Bros. filma 'Birds of Prey'

Što se tiče toga tko će biti glavni negativac filma, također prema The Wrap, to će biti nitko drugi nego Black Mask.

Black Mask je pseudonim od Roman Sionis, koji je ubio svoje bogate roditelje kako bi preuzeo obiteljsko bogatstvo, ali nakon što je kompaniji uništio pod svojim vodstvom, Sionis je započeo osvetu protiv Bruce Wayne, koji se ponudio da pomogne propadajućem poslu. Roman Sionis je tada izradio masku u obliku lubanje od razbijenih dijelova kovčega njegovog oca i okrenuo se životu kriminala kao Black Mask.

Birds of Prey će režirati Cathy Yan, producirat će Robbie zajedno s Kroll & Co Entertainment Sue Kroll i Clubhouse Pictures Bryan Unkeless. Jednu verziju skripte je napisala ‘Bumblebee’ Christina Hodson.

Margot Robbie je prije izjavila da će produkcija na Birds of Prey započeti u siječnju 2019. godine, te da će biti drugačiji film od drugih spin-offa koji uključuju Harley Quinn kao i da će biti napravljen s ‘manjim budžetom.’

Radujete li se ovom filmu, te ponovno vidjeti Margot Robbie u ulozi Harley Quinn, jedina dobra stvar proizašla iz filma Suicide Squad.

Druge je zanimalo i ovo...