Recenzija: Ordeal by Innocence (2018)

Recenzija: Ordeal by Innocence (2018)

Pogledali smo novu misterija, drama, triler mini-seriju, pravljenu prema knjigama Agathe Christie, Ordeal by Innocence. Našu recenziju mini-serije Ordeal by Innocence pročitajte u članku. 

Žanr serije:

Drama, misterija, triler

Glumci:

Morven Christie, Anthony Boyle, Christian Cooke

Radnja ukratko:

1954., Škotska, vrijeme božićnih blagdana. Na bogatom imanju obitelji Argyll, pronađeno je tijelo majke Rachel. Hladnokrvno ubojstvo, bez pogovora. Sumnje padaju na Rachelinog najmlađeg posvojenog sina Jacka koji biva uhićen. No 18 mjeseci kasnije, čovjek imena Dr. Calgary pojavljuje se tvrdeći da ima alibi za Jacka. Kreće potraga.

Najava serije Agathe Christie - Ordeal by Innocence

Ordeal by Innocence je drama, misterija, triler mini-serija, od tri epizode, pravljenja prema knjizi Agathe Christie.

Roman Nesreća nevinih (Ordeal by Innocence) uvodi nas u priču Rachel, imućne žene koja nažalost nikada nije mogla imati vlastitu djecu. Posvajanjem petero neželjenih mališana pokušala je od njih napraviti savršenu djecu. No, svako od Rachelinih petero djece po odrastanju je imalo problem s činjenicom da ih je usvojila neurotična majka i poprilično bizaran otac. Nakon Rachelinog ubojstva, obitelj Argyll prisiljena je vratiti se svakodnevnom životu, dok istovremeno nova saznanja o ubojici i mračne, teške obiteljske tajne izlaze na vidjelo.

Priča je očekivano dobra, ipak je to Agatha Christie, te je stvorena interesantna ‘who done it’ misterija, u kojoj pravog počinitelja samo možemo nagađati do samog kraja.

Ponekad se neke stvari u seriji osjećaju pretjeranim samo kako bi dodatno začinili seriju, te ima nekih pretjerano slučajnih situacija kako bi se uklopile neke stvari, što mi se baš i nije svidjelo

Lošija stvar u seriji su likovi, koji su poprilično iritantni, vrlo teško se povezati s ikim od njih, a time nas manje i zanima tko je to zapravo učinio. S druge strane, glumci koji ih glume su vrlo dobri i uvjerljivi, tako da ni na trenutak ne daju naslutiti ili otkriti tko bi među njima mogao biti ubojica.

Produkcijske vrijednosti su možda i najbolja stvar u seriji. Ordeal by Innocence izgleda fenomenalno. Odlično su dočarali Britansko plemstvo u 50tim godinama prošlog stoljeća, koje toliko stvori želju biti tamo, unatoč tim nemilim događajima. Priroda, boje, auti, imanje, odjeća i obuća, zaista sve izgleda fenomenalno i vrlo uvjerljivo.

Ako volite misterije i trilere, serije i knjige od Agathe Christie, onda je ovo nešto što ne bi smjeli propustiti.

Sve četiri epizode briljantne detektivske mini-serije snimljene ove godine možete ekskluzivno gledati od 20. srpnja na Pickbox.tv samostalnoj usluzi, a ukoliko ste korisnik MAXtv-a ili MAXtv To Go aplikacije, dobra vijest je što svake nedjelje, s početkom u 20:00 sati od 22. srpnja, možete pogledati jednu epizodu ove uzbudljive serije. Pickbox TV kanal dostupan je u osnovnom paketu MAXtv usluga.

Trailer serije Ordeal by Innocence

Similar Posts