Nick Fury i Maria Hill se pridružuju filmu Spider-Man: Far From Home

Nick Fury i Maria Hill se pridružuju filmu Spider-Man: Far From Home

Samuel L. Jackson i Cobie Smulders su navodno potpisali ugovore za nadolazeći Spider-Man nastavak, u kojem će reprizirati svoje uloge Nick Fury i Maria Hill.

Nick Fury i Maria Hill se nisu tako dobro osjećali na kraju filma Avengers: Infinity War, ali čini se kako je budućnost svijetla u Spider-Verse za Fury i Maria Hill.

Fanovi će imati priliku vidjeti Samuel L. Jacksonovog Nick Fury prvo u nadolazećem Captain Marvel, međutim taj se film odvija u 1990tima, puno prije događanja u filmu Avengers: Infinity War. Fanovi znaju da stvari nisu završile tako dobro za ta dva lika u Infinity War, iako prema Vulture njih dvoje će se vratiti u Spider-Man: Far From Home.

Nick Fury i Maria Hill se pridružuju filmu Spider-Man: Far From Home

Infinity War je završio tako što su Nick Fury i Maria Hill prestali postojati, ali je Fury stigao poslati poruku Captain Marvel prije nego je do kraja nestao. Kako se sada čini, oboje će se vratiti u akciju, kao i Tom Hollandov Spider-Man, koji se također pretvorio u prašinu u Infinity War.

Za one koje zanima kako će se oni vratiti u Avengers 4, koji izlazi nekoliko mjeseci prije Spider-Man: Far From Home, za sada je samo nagađanje, ali pretpostavlja se da će se koristiti neka vrsta putovanja kroz vrijeme.

Marisa Tomei, Zendaya i Jacob Batalon se svi vraćaju za Far From Home, s Jake Gyllenhaal koji je u pregovorima s  Marvelom da glumi negativca Mysterio.

Sljedeći Marvel filmovi su Captain Marvel 08. ožujka 2019, četvrti Avengers dolazi 03. svibnja 2019, Spider-Man: Far From Home dolazi 05. srpnja 2019 i Guardians of the Galaxy Vol. 3 u 2020.

Similar Posts