5 Najboljih filmova Ana de Armas

Ana de Armas filmovi – Top 5 najboljih

Ana de Armas filmovi su neka od najnovijih ostvarenja koja su vrlo brzo postala popularna, a samim time i ova glumica uz njih.

Ana Celia de Armas Caso (rođena 30. travnja 1988) je kubansko-španjolska glumica. Započela je karijeru kao tinejdžerica u svojoj Kubi te je tamo najpopularnija po ulozi u filmu Una rosa de Francia (2006). S 18 seli u Madrid, Španjolsku i glumila je u popularnoj teen drami El Internado šest sezona. Nakon preseljenja u Los Angeles, de Armas je imala prve uloge u filmovima Knock Knock (2015) i krimi drami War Dogs (2016).

Ana de Armas filmovi – kratki uvod

Iako relativno mlada glumica koja ima svoju karijeru pred sobom, Ana de Armas je dosad glumila u više od 30 filmova i serija, ako pogledamo njezin profil na stranici IMDb. Nedvojbeno će u skorijoj budućnosti ova lista biti i znatno veća jer Ana de Armas bi mogla biti u još nekoliko velikih i značajnih uloga zahvaljujući svom velikom talentu.

Ana de Armas filmovi – 5 najboljih

5. Yesterday (2019)

Ana de Armas filmovi - Recenzija: Yesterday (2019)

Žanr: Komedija, fantazija, mjuzikl
Redatelj: Danny Boyle
Glumci: Himesh Patel, Lily James, Sophia Di Martino

Radnja ukratko: Popis filmova Ane de Armas započet ćemo s filmom imena Yesterday. Ne baš uspješan glazbenik, nakon bizarne noći kada je cijeli svijet na kratko ostao bez električne energije je jedini čovjek na svijetu koji se sjeća grupe The Beatles i njihovih pjesama. Kako se nitko ne sjeća da su Beatlesi ikad postojali, on se potpisuje kao autor svih njihovih pjesma i postaje mega zvijezda. Osim zabavne radnje filma, u njemu možemo uživati i u odličnoj glazbi što je još jedan razlog više zašto ga pogledati.

4. The Informer (2019)

Ana de Armas filmovi - Recenzija: The Informer (2019)

Žanr: Krimi, drama
Redatelj: Andrea Di Stefano
Glumci: Rosamund Pike, Ana de Armas, Joel Kinnaman, Clive Owen

Radnja ukratko: Bivši zatvorenik koji radi na tajnom zadatku namjerno ponovno biva zatvoren kako bi se infiltrirao u mafiju unutar najstrože čuvanog zatvora.

3. War Dogs (2016)

war dogs

Žanr: Komedija, krimi, drama
Redatelj: Todd Phillips
Glumci: Jonah Hill, Miles Teller, Steve Lantz

Radnja ukratko: Kao i mnogi filmovi po istinitoj priči, ovaj film ima neke elemente “umjetničke slobode”, a govori o Davidu Packouzu (Miles Teller) i Efraimu Diveroliju (Jonah Hill), dvojcu koji je dobio tri milijuna dolara od američke vlade kako bi financirao njihove trupe u Afganistanu.

2. Knives Out (2019)

Trailer: Knives Out (2019)

Žanr: Krimi, drama, komedija
Redatelj: Rian Johnson
Glumci: Daniel Craig (detektiv Benoit Blanc), Chris Evans (Hugh Ransom Drysdale-Thrombey), Ana de Armas (Marta Cabrera), Jamie Lee Curtis (Linda Drysdale-Thrombey), Michael Shannon (Walter “Walt” Thrombey), Don Johnson (Richard Drysdale-Thrombey), Toni Collette (Joni Thrombey), Lakeith Stanfield (detektiv Elliot), Katherine Langford (Megan “Meg” Thrombey), Christopher Plummer (Harlan Thrombey), Jaeden Lieberher (Jacob Thrombey), Frank Oz (Alan Stevens), M. Emmet Walsh (G. Proofroc)

Radnja ukratko: Bogati romanopisac Harlan Thrombey (Christopher Plummer) poziva svoju inače disfunkcionalnu obitelj na proslavu svog 85. rođendana, nadajući se da će ih pomiriti i ponovo približiti jedne drugima. Međutim, jutro nakon rođendanske zabave, obitelj pronalazi svog domaćina mrtvog. Uz pomoć iskusnog detektiva Blanca (Daniel Craig), policija mora istražiti ovaj slučaj u kojemu su svi podjednako sumnjivi i svi imaju valjan motiv. I, tko je ubojica?

1. Blade Runner 2049 (2017)

Žanr: Drama, misterija, sci-fi
Redatelj: Denis Villeneuve
Glumci: Ryan Gosling, Harrison Ford, Jared Leto, Robin Wright, Dave Bautista, Mackenzie Davis

Radnja ukratko: Ovaj relativno kratki popis filmova Ane de Armas zaključit ćemo s filmom Blade Runner 2049. Trideset godina nakon događaja iz prvog filma, novi istrebljivač, losanđeleski policajac K (Ryan Gosling) pronalazi dugo skrivenu tajnu koja ima potencijala ono malo ljudskog društva što je preostalo baciti u potpuni kaos. Njegovo otkriće odvest će ga u potragu za Rickom Deckardom (Harrison Ford), bivšim istrebljivačem koji je nestao prije trideset godina.

Similar Posts