5 Najboljih filmova Ana de Armas

5 Najboljih filmova Ana de Armas

Donosimo vam 5 najboljih filmova predivne Kubansko-Španjolske glumice u usponu, Ane de Armas. Koji su vam najbolji njezini filmovi?

Ana Celia de Armas Caso (rođena 30. travnja 1988) je Kubansko-Španjolska glumica. Započela je karijeru kao tinejdžerica u svojoj Kubi te je tamo najpopularnija po ulozi u filmu Una rosa de Francia (2006). S 18 seli u Madrid, Španjolsku i glumila je u popularnoj teen drami El Internado šest sezona. Nakon preseljenja u Los Angeles, de Armas je imala prve uloge u filmovima Knock Knock (2015) i krimi drami War Dogs (2016).

U nastavku pogledajte 5 najboljih filmova Ane de Armas.

5. Yesterday (2019)

Recenzija: Yesterday (2019)

Žanr: Komedija, fantazija, mjuzikl

Redatelj: Danny Boyle

Glumci: Himesh Patel, Lily James, Sophia Di Martino

Radnja ukratko: Ne baš uspješan glazbenik, nakon bizarne noći kada je cijeli svijet na kratko ostao bez električne energije je jedini čovjek na svijetu koji se sjeća grupe The Beatles i njihovih pjesama. Kako se nitko ne sjeća da su Beatlesi ikad postojali, on se potpisuje kao autor svih njihovih pjesma i postaje mega zvijezda.

4. The Informer (2019)

Recenzija: The Informer (2019)

Žanr: Krimi, drama

Redatelj: Andrea Di Stefano

Glumci: Rosamund Pike, Ana de Armas, Joel Kinnaman, Clive Owen

Radnja ukratko: Bivši zatvorenik koji radi na tajnom zadatku namjerno ponovno biva zatvoren kako bi se infiltrirao u mafiju unutar najstrože čuvanog zatvora.

3. War Dogs (2016)

war dogs

Žanr: Komedija, krimi, drama

Redatelj: Todd Phillips

Glumci: Jonah Hill, Miles Teller, Steve Lantz

Radnja ukratko: Temelji se na istinitoj priči o dvoje mladih ljudi o David Packouz i Efraim Diveroli, koji su osvojili ugovor od 300 milijuna dolara od Pentagona za naoružavanje američkih saveznika u Afganistanu.

2. Knives Out (2019)

Trailer: Knives Out (2019)

Žanr: Krimi, drama, komedija

Redatelj: Rian Johnson

Glumci: Daniel Craig (detektiv Benoit Blanc), Chris Evans (Hugh Ransom Drysdale-Thrombey), Ana de Armas (Marta Cabrera), Jamie Lee Curtis (Linda Drysdale-Thrombey), Michael Shannon (Walter “Walt” Thrombey), Don Johnson (Richard Drysdale-Thrombey), Toni Collette (Joni Thrombey), Lakeith Stanfield (detektiv Elliot), Katherine Langford (Megan “Meg” Thrombey), Christopher Plummer (Harlan Thrombey), Jaeden Lieberher (Jacob Thrombey), Frank Oz (Alan Stevens), M. Emmet Walsh (G. Proofroc)

Radnja ukratko: Bogati romanopisac Harlan Thrombey (Christopher Plummer) poziva svoju inače disfunkcionalnu obitelj na proslavu svog 85. rođendana, nadajući se da će ih pomiriti i ponovo približiti jedne drugima. Međutim, jutro nakon rođendanske zabave, obitelj pronalazi svog domaćina mrtvog. Uz pomoć iskusnog detektiva Blanca (Daniel Craig), policija mora istražiti ovaj slučaj u kojemu su svi podjednako sumnjivi i svi imaju valjan motiv. I, tko je ubojica?

1. Blade Runner 2049 (2017)

Žanr: Drama, misterija, sci-fi

Redatelj: Denis Villeneuve

Glumci: Ryan Gosling, Harrison Ford, Jared Leto, Robin Wright, Dave Bautista, Mackenzie Davis

Radnja ukratko: Trideset godina nakon događaja iz prvog filma, novi istrebljivač, losanđeleski policajac K (Ryan Gosling) pronalazi dugo skrivenu tajnu koja ima potencijala ono malo ljudskog društva što je preostalo baciti u potpuni kaos. Njegovo otkriće odvest će ga u potragu za Rickom Deckardom (Harrison Ford), bivšim istrebljivačem koji je nestao prije trideset godina.

Druge je zanimalo i ovo...