Namor the Submariner 'Easter Egg' potvrđen u Avengers: Endgame

Namor the Submariner ‘Easter Egg’ potvrđen u Avengers: Endgame

Avengers: Endgame scenaristi su potvrdili Namor the Submariner Easter Egg o kojem se već dugo vremena nagađalo.

Kada je Avengers: Endgame došao u kina, zagriženi fanovi MCUa su bili sigurni da su u filmu naišli na referencu za Namor the Submarinera, iako ona nije bila potvrđena u to vrijeme. Scena o kojoj je riječ dolazi na početku filma kada Natasha Romanoff ima online susret s War Machine, Rocket, Captain Marvel i Okoye. Tijekom tog sastanka, Romanoff pita Okoye o nekoj seizmičkoj aktivnosti na dnu oceana, za koju otkriva da je riječ samo o potresima.

Međutim, kada je upitan je li ova gore spomenuta scena Namor Easter Egg, jedan od Avengers: Endgame scenarista Christopher Markus potvrđuje da je bila. “Ponekad posadite sjeme. Ponekad ono raste,” rekao je Markus.

Nije jasno hoće li se heroj pojaviti u MCU, ali definitivno se čini kao da su Markus i  Stephen McFeely spremni za trenutak kada se to dogodi. Taj lik je zapravo Aquaman Marvelovog svemira. On vlada sedam mora i uvedena je davne 1939. godine. On je bio povezan sa svim većim timovima Marvelovih Stripova, The Avengers, The Fantastic Four, X-Men i mnogim drugima.

MCU fanovi se nadaju da će Namor pomoći uvesti Fantastic Four ili X-Men u Marvelov Filmski Svemir, što će se zasigurno dogoditi jednog trenutka, bez obzir na to je li Namor umješan u to ili ne.

Potvrdu o Namor Easter Eggu u Avengers: Endgame možete vidjeti ispod.

Similar Posts