Game Of Thrones zvijezda Lena Headey želi glumiti Deadpoola

Game Of Thrones zvijezda Lena Headey želi glumiti Deadpoola

Marvel Studios je već potvrdio da će se Ryan Reynolds vratiti kao Deadpool u sljedećem film unutar Marvelovog Filmskog Svemira, ali ako ga iz nekog razloga ne budu mogli vratiti, otvara im se spremno rješenje. Bivša Game of Thrones zvijezda Lena Headey otkriva da kada bi ona mogla glumiti stripovskog lika, to bi bio Merc with a Mouth.

U razgovoru za GeekHouseShow, Headey je otkrila svoj odgovor sa smijehom, “Pa ja bi voljela glumiti Deadpoola. Očigledno. U svakom slučaju, to je zauzeto.” Na svu sreću za Headey postoji hrpa drugih likova koji su još slobodni, od X-Mena, preko Fantastic Four, do većeg Marvelovog Svemira.

Jedan način na koji bi se Headey mogle ostvariti želje i da Reynolds ostane u ulozi je da ona preuzme ulogu Lady Deadpool. Verzije lika iz alternativne dimenzije, gdje “Wanda Wilson” radi zajedno s borcima otpora u fašističkoj distopiji, ovih dvoje likova se zajedno susrelo u crossover seriji “Deadpool Corps” koja je vidjela nekoliko različitih verzija Deadpoola iz Marvelovog multiversea kako se udružuju u suprotstavljanju kozmičkoj cjelini.

Za sada nije poznato kada će sljedeći Deadpool film doći, ali Reynolds je prije već potvrdio da Marvel Studios razvija treći film i da “cijela ekipa” radi na nastavku.

Pogledajte izjavu Headey

Similar Posts