5 najvećih filmskih kino bombi 2019. godine službeno otkriveno!

5 najvećih filmskih kino bombi 2019. godine službeno otkriveno!

Donosimo vam filmove koji su sada i službeno najviše razočarali na kino blagajnama u 2019. godini. Pogledajte ih ispod, a klikom na naziv filma možete pročitati našu recenziju (koje smo recenzirali).

5. Missing Link (2019)

Missing Link

Žanr: Animacija, avantura, komedija

Redatelj: Chris Butler

Glumci: Hugh Jackman, David Walliams, Stephen Fry

Radnja ukratko: Gospodin Link regrutira istraživača Sir Lionela Frosta kako bi pronašao svoje davno izgubljene rođake u bajkovitoj dolini Shangri-La. Zajedno s avanturisticom Adelinom Fortnight, ovaj trio istraživača putuje svijetom kako bi pomogao svom novom prijatelju.

Budžet: $100 milijuna

Totalni gubitak: $101.31 milijuna

4. Gemini Man (2019)

Trailer: Blizanac (Gemini Man) (2019)

Žanr: Akcija, sci-fi, triler

Redatelj: Ang Lee

Glumci: Will Smith, Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen, Benedict Wong

Radnja ukratko: Izuzetno vješti plaćeni ubojica postaje meta svog mlađeg klona.

Budžet: $138 milijuna

Totalni gubitak: $111.1 milijuna

3. Cats (2019)

5 najvećih filmskih kino bombi 2019. godine službeno otkriveno!

Žanr: Mjuzikl, fantazija

Redatelj: Tom Hooper

Glumci: James Corden, Judi Dench, Jason Derulo, Idris Elba, Jennifer Hudson, Ian McKellen, Taylor Swift, Rebel Wilson, Francesca Hayward

Radnja ukratko: Tijekom jedne noći, pleme mačaka koje se zovu Jellicles čine ono što je poznato kao Jellicle choice i odlučuju koja će se mačka popeti na Heaviside Layer i vratiti se u novi život.

Budžet: $95 milijuna

Totalni gubitak: $113.6 milijuna

2. Terminator: Dark Fate (2019)

Recenzija: Terminator: Dark Fate (Terminator: Mračna Sudbina, 2019)

Žanr: Akcija, avantura, sci-fi

Redatelj: Tim Miller

Glumci: Mackenzie Davis, Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton

Radnja ukratko: 27 godina nakon događaja u Terminatoru 2: Judgment Day, Skynet iz budućnosti šalje novog modificiranog Terminatora (Gabriel Luna) kako bi okončao Dani Ramos (Natalia Reyes), hibridnu kiborg ženu (Mackenzie Davis) i njezine prijatelje. Sarah Connor im pomaže, kao i originalni Terminator, u borbi za budućnost.

Budžet: $196 milijuna

Totalni gubitak: $122.6 milijuna

1. X-Men: Dark Phoenix (2019)

Trailer X-Men: Dark Phoenix 2019

Žanr: Akcija, avantura, SF

Redatelj: Simon Kinberg

Glumci: James McAvoy (Charles Xavier / Professor X), Michael Fassbender (Erik Lehnsherr / Magneto), Sophie Turner (Jean Grey / Phoenix), Jennifer Lawrence (Raven Darkhölme / Mystique), Jessica Chastain (Vuk), Nicholas Hoult (Hank McCoy / Beast), Tye Sheridan (Scott Summers / Cyclops), Alexandra Shipp (Ororo Munroe / Storm)

Radnja ukratko: Tokom 1992. godine, Profesor X i njegovi X-Meni odlaze u svemir spasiti posadu letjelice Endeavor, pri čemu dođu u doticaj s misterioznom energijom za koju misle da je potekla od Sunca. Nakon što Jean Grey (Sophie Turner) apsorbira tu energiju i spasi posadu, ali i ostale mutante, javljaju se problemi jer se ispostavlja da je ta energija mnogo opasnija i da ju Jean ne može kontrolirati. Otkrivši istinu o svojoj prošlosti, ona se mora suočiti sa svojom sadašnjošću i pritom odlučiti što će učiniti sa svojim novostečenim moćima, dok sve to nastoji iskoristiti novi, misteriozni negativac iz svemira (Jessica Chastain).

Budžet: $200 milijuna

Totalni gubitak: $133 milijuna

Druge je zanimalo i ovo...