MARVEL negirao glasine o povratku Chrisa Evansa u MCU

MARVEL negirao glasine o povratku Chrisa Evansa u MCU

U siječnju ove godine, više od godinu dana nakon što je Steve Rogers proslijedio svoj štit Samu Wilsonu, fanovi Marvela bili su šokirani izvješćem da je Chris Evans u pregovorima za povratak kao Kapetan Amerika u buduće projekte postavljene u Marvel Cinematic Universe. Prvobitno izvješće sugeriralo je da Evans neće biti u drugom samostalnom filmu o Kapetanu Americi, ali da će nekako njegova verzija Kapetana Amerike biti sporedni lik u drugim filmovima, poput Roberta Downeyja JR u Spider-Man: Homecoming. Međutim, prema čovjeku koji stoji iza MCU-a, to ne može biti dalje od istine.

Kevin Feige obično je kriptičan za budućnost svoje rekordne franšize, ali dao je konačan odgovor o povratku Stevea Rogersa kao Kapetana Amerike. Dok je razgovarao s EW-om o Falcon and the Winter Soldier, Feige je negirao izvještaj, definitivno rekavši da se Evans neće vratiti.

“Rijetko više odgovoram ne na bilo što, jer me stvari uvijek iznenade onim ako se dogode, ali mislim da je tu glasinu prilično brzo negirao sam glumac”, rekao je Feige u intervjuu.

Feige se poziva na odgovor koji je Evans ponudio nakon što je vijest prvotno objavljena. Dugogodišnja MCU zvijezda u tweetu je jednostavno rekla “Novost za mene”, sugerirajući da se ipak neće vratiti.

Similar Posts