Najava filma 'Za ona dobra stara vremena'

Najava filma ‘Za ona dobra stara vremena’

JESTE LI SPREMNI ZA JEDAN OD NAJEKSPLICITNIJIH DOMAĆIH FILMOVA?

Uz sve aktualniju temu iseljavanja iz domovine, film „Za ona dobra stara vremena“ redatelja Eduarda Galića donosi zanimljivu dozu erotike i pikantnih scena

Novi uradak domaće kinematografije začinjen je i značajnom količinom erotike. Film „Za ona dobra stara vremena“ okupio je impresivnu filmsku ekipu te naznačio neki novi smjer priče koja posljednjih godina ne silazi s naslovnica – ostati u Hrvatskoj ili otići.

„Kroz ljubavne scene željeli smo filmu dati ne samo dozu uzbuđenja, nego i što realniji prikaz svakodnevice. Egzistencijalna pitanja, depresija i monotonija isprepliču se sa strašću i ljubavlju i pokušavaju dati odgovor na pitanje aktualno gotovo tri desetljeća – jesu li bolje odabrali oni koji su u potrazi za boljim sutra napustili Hrvatsku ili oni koji su ostali“ – izjavio je producent i scenarist filma, Dominik Galić.

Najava filma 'Za ona dobra stara vremena'

Osim priče zanimljiva je i odlična glumačka postava, u kojoj su se našli kako mlade nade hrvatske glume, tako i iskusne glumačke legende – Marko Petrić, Karlo Mrkša, Andrej Dojkić, Elizabeta Brodić, Vini Jurčić, Matija Prskalo, Ksenija Pajić, Denis Bosak, Mustafa Nadarević, Denis Bosak, Žarko Potočnjak i Karlo Mlinar. Posebno mjesto zauzima ime nedavno preminulog glumačkog doajena Ive Gregurevića, kojem je ovo posljednja u cijelosti snimljena filmska uloga u impresivnom glumačkom nizu.

Scenarist i producent filma je Dominik Galić, direktor fotografije je Dario Hacek, dok su za montažu i zvuk zaduženi Ivan Zelić i Stjepan Lučić.

Film u kino dvorane dolazi 31. siječnja, a filmski entuzijasti među studentima moći će ga pretpremijerno pogledati u popularnoj Pivani u zagrebačkoj Ilici.

ZA ONA DOBRA STARA VREMENA
U KINIMA OD 31. SIJEČNJA!

Trailer filma Za ona dobra stara vremena

Similar Posts