Ben Affleck se službeno vraća kao Batman u Ezra Millerovom ‘The Flash’ filmu

Ben Affleck se službeno vraća kao Batman u Ezra Millerovom ‘The Flash’ filmu

Prema Vanity Fair, Ben Affleck se i službeno vrača kao Batman za nadolazeći The Flash film.

Film “The Flash”, koji bi trebao biti objavljen u ljeto 2022., predstavit će heroja Barryja Allena, kojeg glumi Ezra Miller, dok razbija teorije fizike kako bi se srušio na različite paralelne dimenzije, gdje će susresti malo drugačije verzije DC klasičnih junaka. Radi se o adaptaciji DC-ove serije Flashpoint 2011. godine, crossover stripa, u režiji Andyja Muschiettija, filmaša koji stoji iza nedavnih adaptacija Stephena Kinga “It i It Chapter Two.”

“Njegov Batman ima vrlo jaku dihotomiju, a to je njegova muževnost – zbog izgleda i impozantne figure koju ima, te njegove vilice – ali je također vrlo ranjiv”, rekao je Muschietti u intervjuu. “On zna kako iznutra postići tu ranjivost. Samo mu treba priča koja mu omogućuje da dovede taj kontrast, tu ravnotežu.”

Affleck je scenarij dobio krajem prošlog tjedna i dogovorio se ovaj tjedan da se pridruži projektu.

“On je vrlo značajan dio emocionalnog utjecaja filma. Interakcija i odnos Barryja i Affleckovog Wayna donijet će emocionalnu razinu kakvu još nismo vidjeli“, dodao je redatelj. “To je Barryjev film, to je Barryjeva priča, ali njihovi likovi su više povezani nego što mislimo. Oboje su izgubili majke zbog ubojstva, i to je jedno od emocionalnih žila filma. U to mjesto ulazi Affleckov Batman.”

“Drago mi je što surađujem s nekim tko je također bio s obje strane kamere”, rekao je Muschietti. “On razumije.”

Affleck neće biti jedini Batman koji se vraća; još nekoliko junaka alternativne dimenzije koji se pojave u filmu Flash bit će figure koje smo već vidjeli. Batman Michaela Keatona iz filma Tima Burtona iz 1989. godine također bi trebao biti prikazan u onome što je Muschietti rekao da je “značajan” dio.

Postoji još jedan razlog zašto je Flash trebao lika poznatog kao Batfleck. U DC-ovom filmskom svemiru, Affleckov Bruce Wayne bi bio onaj kojeg bi Ezrin Flash smatrao “originalnim Batmanom”, onaj s kojim se već borio u prethodnim filmovima Zacka Snydera.

To ne znači da još uvijek nema intenzivnih nesuglasica među fanovima, a povratak Batflecka zasigurno će pokrenuti bezbroj novih rasprava. Dok smo kod njih, recite nam što vi mislite o Affleckovom povratku?

Similar Posts