Prvi pogled na Roberta Pattinsona na 'The Batman' setu

Prvi pogled na Roberta Pattinsona na ‘The Batman’ setu

Prve fotografije Roberta Pattinsona kao Brucea Waynea iz filma The Batman možda su se pojavile na internetu.

Na Twitteru ga je napisao korisnik @WadeGrav, koji je također postavio slike ranije koje bi mogle pokazivati lika Penguin, postavljene fotografije prikazuju glumca na motociklu. U jednom je trenutku skinuo kacigu. Trenutno je nejasno je li osoba na ovim fotografijama Pattinson, mada sigurno postoji sličnost. Ipak, niska kvaliteta slike otežava bilo koju izravnu autentičnost o dotičnom glumcu. Na Redditu je jedan korisnik tvrdio da su neke fotografije Pattinsona, a druge njegovog kaskaderskog dublera.

Prvi pogled na Roberta Pattinsona na 'The Batman' setu

Nakon što je zvijezda Batman V Superman Justice League Ben Affleck odstupio s uloge ranije prošle godine, pojavile su se glasine o tome tko će ga zamijeniti u ulozi. Na kraju je za ulogu najavljen Pattinson. Iako detalji detalja o filmu još uvijek nisu sigurni, u filmu će se pojaviti brojni Batmanovi likovi kao Selina Kyle/Catwoman, Edward Nygma/Riddler, Harvey Dent/Two-Face i Oswald Chesterfield Cobblepot/Penguin.

Redatelj fima je Matt Reeves, a glavne zvijezde su: Robert Pattinson, Zoë Kravitz, Andy Serkis, Colin Farrell, Paul Dano, Jeffrey Wright, John Turturro, Jayme Lawson i Peter Sarsgaard. Film u kina dolazi 25. lipnja 2021.

Similar Posts