Avengers Endgame teorija: Avengersi neće imati pomoć Magije ili Wakande

Zemljini Najjači Heroji će imati do sada najteži posao kada budu pokušali obnoviti svemir i zaustaviti Thanosa u Avengers: Endgame. Nakon Thanosovog pucketanja, oni su ostali bez Black Panthera, Spider-Mana i Doctor Strangea.

Nakon gubitka bitke u Wakandi i gubitka toliko heroja, vrlo vjerojatno će biti odvojeni od raznih resursa koji su im prije bili na dohvatu. Prema novoj fanovski teoriji, ne bi se trebali čuditi ako im Wakanda zatvori granice ili ako ne budu imali pristup magiji.

[Avengers Endgame] The Avengers will have no support from Wakanda or the magic world from r/FanTheories

S obzirom na događanja u filmu Black Panther i ulogu koju će sada, nakon bitke u Wakanda, imati M’Baku, ovo nas ne bi trebalo iznenaditi. Već je bilo dosta govora oko toga da granice ostanu zatvorene, a nakon gubitka kralja, neće biti veliko iznenađenje ako se to i dogodi.

Što se tiče gubitka magije, već znamo da su Avengersi u minusu kada je dvoje vrlo snažnih heroja, Scarlet Witch i Doctor Strange, nestalo u decimaciji. Jako bi nas iznenadilo da se Chiwetel Ejiofor pojavi u filmu, kako je riječ u ovoj teoriji, ali bi svakako bio vrlo dobra pojava. Poznavajući Karl Mordovu poziciju o magiji nakon događanja u Doctor Strange, njegova osobna izolacija bi također imala smisla.

I dok se po tome čini kako je sva nada izgubljena, oni će dobiti do sada najjače pojačanje u obliku Captain Marvel. Carol Denvers će biti jedna od najsnažniji heroja u cijelom Marvel Filmskom Svemiru, nakon njezinog debija u solo filmu.

Avengers: Endgame redatelji Joe i Anthony Russo su se već obratila po pitanju problema oko uvođenja tako snažnog heroja poput Captain Marvel dok uspijevaju održati visoke uloge priče, ali su prihvatili taj izazov.

“Uvijek je naša briga za nadmoćne likove, jer je razlog što se ljudi vežu za likove njihova čovječnosti i njihove manjkavosti”, rekao je Joe CinemaBlendu. “A razlog što volimo toliko raditi s Captain America bio je taj što je on bio ograničen, a njegovo srce je bila njegova supersila, znate? Tako da smo svi svjesni opasnosti pretjerano moćnog lika. [Ali] volimo osjetljivo pripovijedanje, pa … pronašli smo razuman način za proći kroz to.”

Avengers: Endgame dolazi u kina 26. travnja ove godine, a prije njega Captain Marvel, 08. ožujka.

Similar Posts