'WandaVision' prvi pogled iza kulisa na seriju i glasine da će Doctor Strange i S.W.O.R.D. biti u njoj

Doctor Strange in the Multiverse of Madness navodno će imati ova dva negativca

Doctor Strange nastavak je dobio loše vijesti ovog tjedna kada je redatelj filma Scott Derrickson odstupio s projekta, ali novi izvještaj kaže da projekt i dalje traži glumce za ovu novu avanturu, dok DiscussingFilm donosi da se traže potencijalni glumci za dva negativca. Projekt navodno traži muškog i ženskog glumca za uloge negativaca, s tim da naglašavaju kako bi ovi negativci mogli biti Nightmare, za kojeg je Derrickson već prije rekao da se nadao kako će biti u prvom filmu, i moguće Lilith ili Morgan Le Fay, koje su oboje povezane s Doctor Strange mitologijom.

Odlazak Derricksona s projekta bi mogao odgoditi izlazak filma, koji bi trebao izaći u proljeću sljedeće godine, ali Marvel je potvrdio da će Doctor Strange in the Multiverse of Madness nastaviti po planu.

Ovaj nadolazeći film je već više puta opisivan kao prvi horor film Marvelovog Filmskog Svemira, pa iako mi sumnjamo (zapravo smo sigurni) da to neće biti R-rated horor film, mogao bi imati neke tonove horor žanra. Ne očekujemo previše, ali Marvel je definitivno već više puta pokazao da njihovi filmovi mogu i idu u raznim smjerovima.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness bi trebao doći u kina 07. svibnja 2021. godine.

Similar Posts