Disney navodno razvija Knights Of The Old Republic seriju za Disney+

Knights of the Old Republic projekt službeno u razvoju

Fanovi zahtijevaju Knights of the Old Republic film još od kada je prvi puta izašla video igra 2003. godine. Mnogi vjeruju da Game of Thrones kreatori David Benioff i D.B. Weiss grade novu trilogiju oko ove davne ere u Star Wars svemiru. Disney i Lucasfilm nisu to potvrdili na Star Wars Celebration prošlog vikenda. Ali velika šefica Kathleen Kennedy potvrđuje da je Knights of the Old Republic definitivno u izradi.

“Znate, pričamo o tome cijelo vrijeme. Da, razvijamo nešto što ćemo pogledati. Trenutno nemam baš nikakve ideje gdje će nas te stvari odvesti, ali moramo paziti da u ne uđemo u Star Wars ritam koji će se osjećati kao da je previše. Mi nemamo kristalnu kuglu, znate. Pokušali smo malo sa Solo [A Star Wars Story] da vidimo možemo li izbacivati dva filma godišnje i postoji li zapravo prilika za to i mi mislimo da to neće raditi, pa smo se malo odmaknuli od takvog pristupa. Ali to ne znači da ne razmišljamo o hrpi različitih priča, zato što je upravo to uzbudljiva stvar oko ovog svemira.”

Disney navodno razvija Knights Of The Old Republic seriju za Disney+

Sada ostaje pitanje, hoće li ovo biti TV serija ili filmska trilogija? Na početku intervjua, Kathleen Kennedy ističe da će mnogi likovi koje smo upoznali i voljeti tijekom ovih 9 filmskih saga biti usmjereni na Disney + streaming. Također je rekla da njezin tim trenutno planira filmove za sljedeće desetljeće, s Rianom Johnsonom koji surađuje s momcima iz Game of Thrones. Dakle, nismo sigurni u kojem će se smjeru to dogoditi na kraju dana.

Knights of the Old Republic mogli bi biti sljedeća trilogija koja će doći u kina nakon The Rise of Skywalker, koji zatvara glavnu seriju s Lukeom i Leiom u prvom planu. Disney i Lucasfilm planirali su seriju samostalnih filmova, koje je pokrenuo Rogue One i Solo. Prvi je dobro prošao, dok su Han i Chewie-jevi spin-off posustali i koštali tvrtku neke velike novce na blagajni.

Lucasfilm sada izgleda pozorno usmjeren na trilogiju Benioff i Weiss, koja će i dalje vjerojatno biti odvojena od nove trilogije Riana Johnsona, iako sva tri rade u tandemu. Do sada, nijedan novi film nije potvrđen nakon The Rise of Skywalker koji debitira u kinima ovog Božića. Prva sezona The Mandalorian serije premijerno će se prikazati mjesec dana prije, kada se Disney+ lansira 12. studenog.

Similar Posts