Joker zvijezda Joaquin Phoenix uhićen na protestu

Joker zvijezda Joaquin Phoenix uhićen na protestu (video u članku)

Čini se da Joaquin Phoenix i dalje živi svog lika Jokera! Phoenix je prisustvovao posljednjem protestu Jane Fonde “Fire Drill Fridays” protiv klimatskih promjena, koji se održavao na Capitol Hill u Washington D.C., a sada dolaze vijesti da je Phoenix uhićen na tom istom protestu.

The Washington Post i TMZ oboje donose da je Phoenix odveden u pritvor. Ovo nije prvi takav incident, jer su Fonda i drugi poznati protestanti već bili uhićeni od kada je u studenom započeo  “Fire Drill Fridays” protest.

Evo izvještaja s terena od Hannah Jewell iz TWP:

Ironično, ovo je posljednji Fondin Climate Protest, a Joaquin Phoenix nije jedina poznata osoba uhićena na njemu u posljednjih nekoliko mjeseci. Lily Tomlin, Sam Waterston, Ted Danson, Diane Lane i Sally Field svi su privedeni zbog protestiranja ili blokiranja okruga Kapitala.  Naravno, tu ih je podržala i današnja organizatorica Jane Fonda, koja je sama uhićena 5 puta.

Takva uhićenja nikada nisu dugačka, a samo bi mogla privući još obožavatelja Joaquina Phoenixa i njegovog Jokera kojih ima zaista puno.

Similar Posts