Svi potvrđeni glumci za 'Fast & Furious 9'

Svi potvrđeni glumci za ‘Fast & Furious 9’

Deveti službeni nastavak akcijske franšize Fast & Furious u kina dolazi ovog svibnja. Pa iako jedva čekamo ponovno vidjeti neke već nam predobro poznate likove, neki veliki igrači koji su postali neizostavni dio serijala kroz prošle filmove, pa recimo da i nisu toliko neizostavni koliko smo mislili. Naravno, kao i u svakom dosadašnjem filmu, i ovaj nastavak će poželjeti dobrodošlicu u serijal mnogim glumačkim (i ne toliko glumačkim) zvijezdama.

Dosad je već najavljeno da se Dwayne ‘The Rock’ Johnson Jason Statham NEĆE vratiti u ovom filmu budući da je njihov spin-off film prošlog ljeta postigao vrlo solidan uspjeh te postoje opravdane sumnje da bi to moglo značiti početak njihovog podserijala. No naravno, iako će to podosta smanjiti prosječnu količinu mišićne mase u glumačkom spektru devetke, još uvijek se možemo veseliti nekim dobro poznatim likovima, pogledajte ispod konkretno kojima.

Redatelj Justin Lin objavio da je 'Fast & Furious 9' završio snimanje

  • Dominic Toretto (Vin Diesel) – Naravno, serijal bez ovog omiljenog mišićavog ćelavka bio bi kao da dobijete cheeseburger bez sira. Glavni glumac i producent ovog serijala vraća se kao Dom, bivši kriminalac, vrhunski trkač i, možda ono najvažnije, indoktrinirani obiteljski čovjek, što će vjerojatno biti posebno naglašeno u ovom nastavku s obzirom da, zadnji put kad smo ga vidjeli, se ostvario i u ulozi oca.
  • Letty Ortiz (Michelle Rodriguez) – Članica originalne FF glumačke postave, Michelle se vraća kao Letty, Domova životna suputnica i trkačica koja zajedno s njim živi život quarter mile at a time.
  • Mia Toretto (Jordana Brewster) – Iako je dio originalnog FF glumačkog spektra, Jordana se vraća u serijal nakon što je pauzirala prošli nastavak. Njezin povratak povlači dosta intrige glede lika Briana O’Connera, koji je na kraju sedmog filma umirovljen zbog tragične smrti njegovog glumca Paul Walkera. Pretpostavljalo se da će i Mijin lik biti otpisan na isti način, ali ako se ona vraća, što onda sa Brianom? Neki izvori kažu da će oživjeti lik Briana za deveti film, ali mi se iskreno nadamo da je to lažna informacija jer glupo bi bilo okaljati onako dirljivu posvetu sa kraja sedmog dijela.
  • Roman Pearce (Tyrese Gibson) – Lik koji je zadužen za sve one komične segmente u serijalu i koji je stalan dio Domove ekipe još od petog filma, u koji se vratio nakon debija u drugom nastavku. Tko zna kakve će tek sad fore izletjeti iz usta ovog brbljavog trkača.
  • Tej Parker (Ludacris) – Kao što svaki normalni tim treba nekog tehničkog genija, tako i Domov ima Ludacrisovog Teja, istaje za vidjeti s kakvim će tek sad svi-fi elementima mirati izaći na kraj.
  • Ramsey (Nathalie Emmanuel) – Zvijezda serije Game of Thrones se vraća po treći put kao hakerica poznata samo kao Ramsey, koja sa Tejom čini tehnički duo fantastikus.
  • Magdalene Shaw (Helen Mirren) – Iako Jasona Stathama u ovom filmu nećemk opet vidjeti kao Deckarda Shawa, lik njegove majke će se ipak vratiti, što znači da bi mogla predstavljati vezu između glavnog serijala i spin-offa koji je izašao. Helen će ovo biti treći put u ovoj ulozi u cijelom serijalu, a rečeno je da će njezin lik u ovom filmu konačno iskusiti i akciju koja se odvija iza volana.
  • Cipher (Charlize Theron) – Lik čiji nas povratak možda i najviše zanima. Ne samo da je bila glavni negativac prošlog nastavka, već i prikriveni glavni antagonist u šestom i sedmom nastavku, već je Cipher bila i prvi glavni negativac koja je na kraju filma uspjela izbjeći i zatvor i grob. S obzirom da je trenutni u bijegu, jako nas zanima kakve će poteze Cipher povući u traženju osvete, iako se iskreno nadamo da neće biti još jedan od onih slučajeva kada negativac prelazi u pozitivce jer je to već stvarno postala prežvakana fora.

Svi potvrđeni glumci za 'Fast & Furious 9'

To je zasad potvrđeno od glavnih likova, ostali stari glumci iz prijašnjih filmova: Kurt Russel, Scott Eastwood, Luke Evans, i ostali još nisu potvrđeni, ali nisu ni opovrgnuti. Ali zato, u film će doći mnogo novopridošlica u serijal, među kojima su i: John Cena, Michael Rooker, Finn Cole, Amber Sienna, Anna Sawai, Vinnie Bennett, Ozuna, Cardi B, i Francis Ngannou.

Fast & Furious 9 režira Justin Lin (koji je režirao sve dijelove od 3. do 6.) prema scenariju Daniela Caseya i glavnog arhitekta serijala Chrisa Morgana. Prvi službeni trailer izlazi 31. siječnja, dok film u kina stiže 22. svibnja ove godine.

Similar Posts