Will Smith u biografskom filmu kao otac sestara Williams

Will Smith u biografskom filmu kao otac sestara Williams

Hollywoodska ikona Will Smithkojemu karijera i nakon više od 30 godina ne pokazuje znakove umora, odlučio se upustiti u novu ulogu, i to kao Richard Williams, otac i trener Serene i Venus, legendi modernog tenisa, u filmu King Richard.

Nedavno smo saznali da je Smith okačio o klin masku Deadshota, kojeg je glumio u DC filmu Suicide Squad, ali još uvijek ćemo ga gledati u live-action remake Disney filmu Aladdin, gdje će utjeloviti poznatog Duha iz lampe. Smith će se, nakon svijeta stripova i svijeta bajki, prebaciti ponovno u svijet sporta (kažem ponovno jer se još uvijek sjećamo uloge u kojoj je glumio legendarnog boksača Muhammeda Alija). Richard Williams je inače poznat kao trener Serene i Venus Williams, dviju sestara koje su, zahvaljujući budnom oku svoga oca te oštrom, predanom treningu te uz mnogobrojna odricanja, postale jedne od najboljih tenisačica u povijesti. Pogotovo Serena koja je u karijeri osvojila čak 23 Grand Slam turnira, dok je Venus osvojila sedam.

Will Smith u biografskom filmu kao otac sestara Williams

Scenarij za film je napisao Zach Baylin, a scenarij je prošle godine bio na Hollywoodskoj crnoj listi tj. listi najboljih neproduciranih scenarija u Hollywoodu.

Cijeli projekt je još u začetku te se o samom filmu gotovo još ništa ne zna. Film još uvijek nema ni redatelja ni datum izlaska, a nije poznato ni hoće li netko iz obitelji Williams sudjelovati u projektu. Ali odabir glavnog glumca znači da se projekt pomaknuo s mjesta, tako da bi daljnje novosti trebale početi stizati u nekom izvjesnom budućem vremenu.

 

Similar Posts