Jared Leto izronio iz 'tihe meditacije u pustinji' i saznao o koronavirusu

Jared Leto izronio iz ‘tihe meditacije u pustinji’ i saznao o koronavirusu

Oscarom nagrađeni Jared Leto otišao je u pustinju na 12 dana kako bi tamo meditirao i riješio se stresa svakodnevnice, međutim, kada je izašao iz pustinje, te saznao o koronavirusu, ode svih 12 dana meditacije u vodu.

“Wow. Prije 12 dana započeo sam tihu meditaciju u pustinji,” napisao je u postu na Instagramu.” Bili smo potpuno izolirani. Bez telefona, bez komunikacije itd. Nismo imali pojma što se događa izvan objekta.”

“Jučer sam izašao u sasvim drugačiji svijet. Jedan koji je zauvijek promijenjen,” nastavio je.”Da ti mozak stane – u najmanju ruku. Dobivam poruke prijatelja i obitelji diljem svijeta i shvaćam što se događa. Nadam se da ste vi i vaši uredu. Slanje pozitivne energije svima. Ostanite unutra. Ostanite sigurni.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

❤️

Objavu dijeli JARED LETO (@jaredleto)

Nije sve toliko različito od onoga što se događa s natjecateljima u Big Brother u Njemačkoj. Ti ljudi snimaju reality show, navodno nesvjestan pandemije koronavirusa i o tome će biti obaviješteni na televiziji uživo.

Mnoge poznate ličnosti, uključujući i one koji su se zarazili virusom COVID-19, također su apelirali na ljude da ostanu kod kuće kad god mogu kako bi spriječili širenje. Tom Hanks i supruga Rita Wilson, kao i glumci Idris Elba, Kristofer Hivju i Olga Kurylenko otkrili su da su pozitivni na koronavirus dok se brojni slučajevi i dalje pojavljuju diljem svijeta.

Similar Posts