'Black Widow' prequel postavlja Marvelovu budućnost i mogući nastavak Scarlett Johansson nakon 'Avengers: Endgame'

Marvelov Black Widow film odgođen zbog koronavirusa

Marvelov najnoviji film Black Widow očekivano je nažalost odgođen zbog straha od koronavirusa.

Film je originalno trebao izaći 01. svibnja, ali je odgođen zbog ljudskog zdravlja i sigurnosti. On je samo jedan od mnogih filmova odgođenih zbog ove globalne pandemije, među kojima su i Fast & Furious 9, No Time to Die i A Quiet Place Part II.

U ovom trenutku, najveće je pitanje kako će ova odgoda utjecati na buduće Marvel Studios datume izlazaka. Marvelov program puštanja pomno je planiran, naslovi su namjerno zacrtani na određene mjesece, a pripovijedanja su napisana za međusobno povezani Marvelov Filmski Svemir koji će biti direktno spojen s Disney+ serijama. Eternals film bi trebao doći u studenom, dok je Shang-Chi postavljen za veljaču 2021, međutim, odgađanje Black Widow filma bi moglo značiti pomicanje datuma barem za ta dva Marvelova filma.

U međuvremenu, Marvel’s The Falcon and The Winter Soldier bi trebao doći na Disney+ streaming platformu u kolovozu. Produkcija na seriji je bila pri samom kraju, kada je koronavirus u potpunosti zaustavio snimanje koje se odvijalo u Pragu. Za sada još nema vijesti o tome hoće li taj zastoj u produkciji odgoditi datum izlaska serije.

Similar Posts