Fanovi nakon novog Jokerovog trailera kažu da Joaquin Phoenix već sada zaslužuje Oscara

Joker – otkrivene nove slike iz filma

Zainteresiranost za novi DC Joker film postaje sve veća, sada kada je odlučeno da će film imati svoj debi na Toronto Internacionalnom Filmskom Festivalu. Ako to nije dosta, ta najava za TIFF je došla s tri službene slike iz filma, koje pokazuju kako Arthur Fleck (Joaquin Phoenix) odlazi u ludilo. Prva prikazuje Arthura kako se smije u autobusu, dok sljedeće fotografije pokazuju kako odlazi na svoju tamnu stranu i potpuno prihvaća njegovu ulogu negativca DC-a.

Očekuje se da će Joker oživjeti priču DC Stripova drugačije od bilo čega prije – djelomice zahvaljujući činjenici da zapravo ne slijedi izvorni materijal.

Joker - otkrivene nove slike iz filma

Joker - otkrivene nove slike iz filma

Joker - otkrivene nove slike iz filma

“Mi nismo pratili išta iz stripova, zbog čega će ljudi biti ljutiti,” redatelj Todd Phillips je pojasnio u nedavnom intervju. “Mi smo samo napisali vlastitu verziju odakle bi došao tip poput Jokera. To je ono što je meni interesantno. Mi čak ni ne radimo Jokera, nego priču o postajanju Jokerom. Radi se o ovom čovjeku.”

Phoenixu se u filmu pridružuju Zazie Beetz, Robert De Niro, Frances Conroy, Marc Maron i Brian Tyree Henry.

“Ja ovaj film ne bi klasificirao kao ni jedan žanr,” Phoenix je rekao u intervju prošle godine. “Ne bi rekao da je superherojski film, niti studijski film… Čini se unikatnim i ja mislim više od svega, a to je vjerojatno najvažnija stvar, Todd se čini izrazito strastvenim i ulaže sebe u ovaj film, tako da je to uzbudljivo. Mislim, ispod uzbuđenja i veličine ovih filmova, postoje ti nevjerojatni likovi koji se bave stvarnim životnim borbama. Ponekad je to otkriveno i izloženo, a ponekad i nije, pa sam se uvijek osjećao, kao, da postoje likovi u stripovima koji su doista zanimljivi i zaslužuju priliku da budu nekako studirani. Tako da mislim da je to ono što je privlačno Toddu oko ove ideje.”

Joker dolazi u kina 03. listopada 2019. godine.

Similar Posts