Recenzija: Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018)

Pogledali smo novi animirani akcijski sf film, Spider-Man: Into the Spider-Verse (Spider-Man: Novi svijet). Našu recenziju filma Spider-Man: Into the Spider-Verse (Spider-Man: Novi svijet) pročitajte u članku. 
 Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018) on IMDb

Hrvatski naziv:

Spider-Man: Novi svijet

Žanr:

Animacija, akcija, sci-fi, superhero

Redatelj:

Bob Persichetti, Peter Ramsey

Scenarist:

Brian Michael Bendis, Steve Ditko

Glumci:

Jake Johnson, Liev Schreiber, Brian Tyree Henry

Radnje ukratko:

U filmu Spider-Man: Into the Spider-Verse (Spider-Man: Novi svijet) radi se o novom Spider-Man svijetu i potpuno drukčijoj priči koja će nas natjerati da preispitamo sve što smo do sada znali o najpoznatijem čovjek-pauku na svijetu. U priču nas uvodi tinejdžer iz Brooklyna – Miles Morales koji nam otkriva neograničene mogućnosti Spider-Man svijeta ali i da – nije sam.

Phil Lord i Christopher Miller, kreativni umovi koji stoje iza hitova Lego film i 21 Jump Street, svoju kreativnost i jedinstveni talent unose u novog animiranog Spider-Mana no sa svježom vizijom za istu ali istovremeno i skroz drukčiju, revolucionarnu, priču koja će zateći fanove.

Mislili ste da znate cijelu priču o Spider-Manu? Spremite se na veliko iznenađenje. Vodimo vas u jedan drugi Spider-Man svijet gdje Spider-Man nije više solo igrač te sada više njih nosi masku.

U priču nas uvodi tinejdžer iz Brooklyna – Miles Morales koji nam otkriva neograničene mogućnosti Spider-Man svijeta ali i da – nije sam. Milesu bi mogli pozavidjeti mnogi jer ima najneobičnijeg učitelja na svijetu koji ga podučava, ni manje ni više nego, spašavanju svijeta. Ali stvari nisu kakvima se čine a nova iznenađenja pojavljuju se na svakom koraku. Ova nova Spider-Man priča natjerat će vas da preispitate sve što ste do sada znali o Peteru Parkeru i njegovoj transformaciji u Spider-Mana.

Spider-Man: Novi svijet je jedno od najvećih iznenađenja ove godine i definitivno jedan od najboljih filmova 2018. To su prepoznali i kritičari, pa tako trenutno drži na Rotten Tomatoes čak 97% i dijeli prvo mjesto najbolje ocijenjenih superhero filmova s Black Panther i The Incredibles.

Ja vam mogu samo reći da je film upravo tako dobar kao što kažu. Zabava za cijelu obitelj. Djeca će se smijati i radovati jednako kao i njihovi roditelji. Zabavan i napet od početka do kraja. Pametnog i super zabavnog scenarija i dijaloga između likova. Likovi su fantastični i iako ih ima dosta sa svakim se uspijete povezati na pravi način. Film je doslovno pun humora i to nije samo neki dječji humor od kojeg će se roditeljima okretati oći. Mogu vam reći da ćete se od srca nasmijati koliko god godina imate.

Kako tek ludo film vizualno izgleda! Rijetko se ovako nešto fantastično uspije spojiti unutar jednog filma. Animirana kombinacija sa stripovskom verzijom – totalna ludost. Vidimo scene kao iz one ekstra loše Batman serije iz 1960tih, ali vrhunski napravljene – tras, bam… Uz sve to, prati ga odlična glazba kroz cijeli film.

Bilo da želite otići sami pogledati ili povesti djecu gledati, sigurno s ovim filmom nećete pogriješit.

U nastavku pogledajte trailer filma Spider-Man: Into the Spider-Verse (Spider-Man: Novi svijet)

https://youtu.be/_damEbtZXkE

Similar Posts