Alien Enterprise: pogledajte prve Teasere za 'Alien' prošireni svemir

Alien Enterprise: pogledajte prve Teasere za ‘Alien’ prošireni svemir

Što točno ovi teaseri predstavljaju ne možemo sa sigurnošću reći -film, seriju, strip, video igru? Ono što znamo sa sigurnošću je da Fox ima velike planove za ‘Alien’ prošireni svemir u 2019. godini. 

Na moju veliku žalost filmovi iz  ‘Alien’ franšize su na konopcima. Mnogi vjeruju da Neil Blomkampov ‘Alien’ nastavak nikada nećemo vidjeti, uglavnom zahvaljujući lošem uspjehu Ridley Scottovih prequel filmova na kino blagajnama, kao i slaboj viziji za nastavak ovog svemira. No s druge strane, kako se približavamo 2019. godini, počela je vrlo interesantna kampanja na Instagramu naziva ‘A 6-Part Dossier Exposing the Secret History of Weyland-Yutani,‘ koja za fanove franšize odmah pogađa u sridu.

Weyland-Yutani je korporacija iza kulisa Alien filmova, koja je većinom zaslužna za smrti i uništenja koja smo mogli vidjeti u filmovima (i izvan), a ovaj Instagram post samo potvrđuje da su onoliko zli koliko smo i mislili. U Dossieru, reporter posjećuje jedno od njihovih postrojenja i gleda kako eksperimentiraju na ljudima i xenomorphsima, te ima priliku vidjeti kako izgleda kada oni puste xenomorphe na jednu od svojih kolonija u onom što se čini kao eksperiment.

Alien Enterprise: pogledajte prve Teasere za 'Alien' prošireni svemir

Ali na što ovi postovi ciljaju? Pogotovo s hashtagovima poput ‘#AmandaRipley’ i ‘#SciFi’? Jeli to možda prva promocija za novu ‘Alien’ TV seriju? Ili reklama za novu ‘Alien’ video igru? Amanda Ripley je bila glavni lik u video igri  ‘Alien: Isolation,’ a postoje i glasine da nova  ‘Alien’ igra izlazi, te još jedna glasina da je 20th Century Fox nedavno zaštitio naziv ‘Alien: Blackout’ za korištenje softwarea, tako da bi to moglo biti u dodatku za video igru? Posljednje, ovo bi moglo promovirati i novi strip, ‘Alien: Resistance,’ jer je Amanda Ripley također u tom stripu, a ovo su, na kraju ipak stripovske slike.

Što god bilo, 20th Century Fox nam očigledno želi reći da se ‘Alien’ franšiza sprema za neke velike stvari u 2019. godini i da bi mi ljubitelji trebali biti uzbuđeni.

Pogledajte slike s Instagram postova ispod i napišite nam u komentarima što mislite da nas čeka u 2019.

Similar Posts