Tom Holland otkrio hoće li glumiti Spider-Mana nakon 'No Way Home'

Tom Holland otkrio hoće li glumiti Spider-Mana nakon ‘No Way Home’

“Volio sam svaku minutu dok sam bio dio ovog nevjerojatnog svijeta”, kaže glumac.

Unatoč skorom isteku ugovora, Spider-Manova ljepljiva mreža čvrsto Toma Hollanda veže uz ikoničnu ulogu.

Nadolazeće izdanje Hollandovog trećeg samostalnog filma kao legendarnog superheroja u Spider-Man: No Way Home označava kraj glumčevih ugovornih obveza da vodi samostalne filmove izgrađene oko lika, ali on već usmjerava pogled na potencijalni povratak.

“Uvijek sam im govorio, ako me žele vratiti, biti ću odmah tamo,” rekao je Holland nedavno Collideru tijekom intervjua za njegovu novu Apple TV + dramu Cherry. “Volio sam svaku minutu biti dijelom ovog nevjerojatnog svijeta. Promijenio mi je život na bolje, tako sam sretan što sam ovdje. Ako me žele, bit ću tamo, ako ne žele ići ću u zalazak sunca kao vrlo, vrlo sretna osoba jer je ovo bilo nevjerojatno putovanje. “

Holland je prvi put zakoračio u klasičnu strip ulogu Petera Parkera u Marvelovom hitu Captain America: Civil War iz 2016., prije nego što je poveo svoj prvi solo Spidey film Spider-Man: Homecoming, a zatim i njegov nastavak Spider-Man: Far From Home iz 2019. Također se pojavio u dva naslova Disneyevih Avengersa, iako je samostalna izdvajanja distribuirao Sony u neviđenom dogovoru između dvojice studijskih mamuta koji dijele prava na lik. Kratki razdor dogodio se između partnera, koji je zamalo prijetio okončanjem Hollandovih dana kao heroja.

“Način na koji to razumijem jest da se dogovor između dva studija već dogodio”, elaborirao je Holland Collideru. “Ne mislim da će naići na iste probleme. Izašao je Far From Home i tada se cijela stvar dogodila između Sonyja i Marvela. Mislim da su dva studija uspjela to riješiti i mislim da to neće predstavljati problem u budućnosti. Ja sam samo glumac i bio sam dio nekoliko telefonskih poziva tijekom tog procesa, ali mislim da vole surađivati, mislim da su pronašli način na koji to može biti korisno za oba studija, a ja sam nekako poput djeteta usred toga, između dvoje roditelja tijekom svađe.”

Nadolazeći No Way Home trebao bi nastaviti nakon što je Parkerov identitet razotkriven u FFH, a Zendaya se vraća kao Michelle i Marisa Tomei kao teta May. Benedict Cumberbatch trebao bi se pojaviti kao Doctor Strange, a Jamie Foxx i Alfred Molina vraćaju se u svoje uloge iz prošlih Spider-Man filmova kao Electro i Doctor Octopus.

Iako su se kovitlala izvješća da će se glumci poput Tobeya Maguirea i Andrewa Garfielda – koji su prije tumačili Spider-Mana u samostalnim filmovima – pojaviti u No Way Home, Holland je više puta demantirao te tvrdnje.

No Way Home predviđen je za kino izlazak 17. prosinca (decembra).

Similar Posts