Henry Cavill smatra da ga je Mission: Impossible pripremila za novog James Bonda!

Henry Cavill možda najavio svoj novi projekt

Zvijezda Witchera i Supermana Henry Cavill možda je upravo zadirkivao novi projekt koji možda ima veze s Mass Effectom. Na Instagramu je Cavill objavio fotografiju na kojoj su listovi papira zamagljeni da se ne vidi tekst. Međutim, Focus Magic otkrio je da u tekstu stoji nekoliko pojmova povezanih s Mass Effectom, poput Geth, Reaper i Tali’Zorah. Drugim riječima, čini se da Cavill zadirkuje projekt Mass Effect, no bilo da je riječ o filmu, TV emisiji, reklami, igri ili nečem drugom, bilo što je najbolja pretpostavka.

Uz sliku, Cavill potencijalno zadirkuje napominjući da bi to mogao biti “tajni projekt”, ali mogao bi biti i papir na kojem bi bile nasumične riječi. Uz to, Cavill zadirkuje svoje obožavatelje da će jednostavno morati pričekati i vidjeti.

“Tajni projekt? Ili samo pregršt papira na kojem su nasumične riječi …. Pretpostavljam da ćete morati pričekati i vidjeti. Sretan vam sve dan”, napisao je Cavill.

Na žalost, ovo je sve što Cavill kaže, a čini se da slika – koja je izgleda sa seta Witchera – ne odaje ništa drugo što se treba primijetiti. Cavill ne samo da nije rekao ništa drugo o zadirkivanju, već niti jedna od drugih uključenih strana – BioWare i EAw.

Similar Posts