Gal Gadot filmovi - Top 5 najboljih

Gal Gadot filmovi – Top 5 najboljih

Gal Gadot Varsano (30. travanj 1985.-) je izraelska glumica i model. Svoj put prema svjetskoj slavi je započela 2004. kada je okrunjena kao Miss Izraela, a prvu filmsku ulogu u Hollywoodu je dobila 2009. u četvrtom nastavku serijala Fast & Furious, a tu ulogu je ponovila i u naredna tri nastavka. U međuvremenu je imala nekoliko manjih uloga u filmovima koji nisu bili pretjerano zapaženi, ali je zato 2014. dobila ulogu svjetski popularne heroine Wonder Woman koju je dosad glumila u tri filma, a četvrti film je već na putu.

U budućnosti od Gal možemo očekivati i film Death on the Nile koji će biti nova ekranizacija poznatog krimića Agathe Christie. Uz to, iduće godine se očekuje i dolazak filma Red Notice, akcijske komedije gdje će ponovno, nakon Fast & Furious serijala, glumiti uz rame Dwayne The Rock Johnsonu.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

#WonderChildrenWednesday one of my favorite days on set was when all these WONDERful children and their families from the Light of Hope organization came to set. I was so excited to spend the day with/get to know each one of them personally and hear their stories. …. …. This organization has been working for the last 18 years supporting, accompanying, and assisting children with cancer and their families.  It is operated by hundreds of dedicated volunteers and provides a range of services for sick children and their families: Including fulfillment of wishes, family / group vacation days, dream birthdays in hospitals, professional workshops for hospitalized children, financial support for families, and assisting with getting the proper medicine they may not be able to get. Please see the link in my bio to see how you can help these beautiful families out.@lights_of_hope_israel

Objavu dijeli Gal Gadot (@gal_gadot)

Gal Gadot filmovi – 5 najboljih

5. Criminal

Gal Gadot filmovi - Top 5 najboljih

Žanr: Akcija, krimi, drama
Redatelj: Ariel Vromen
Glumci: Kevin Costner, Ryan Reynolds, Gal Gadot, Gary Oldman

Radnja ukratko: Kriminalcu osuđenom na smrt usađena su sjećanja preminulog CIA-inog agenta u nadi da će on završiti njegovu misiju.

4. Triple 9

Gal Gadot filmovi - Top 5 najboljih

Žanr: Krimi, triler
Redatelj: John Hillcoat
Glumci: Casey Affleck, Chiwetel Ejiofor, Anthony Mackie, Aaron Paul, Gal Gadot

Radnja ukratko: Banda kriminalaca i korumpiranih policajaca planiraju ubojstvo policajca kako bi izveli dosad najveću pljačku. Gal se pojavila u manjoj ulozi te je filmu pridonjela svojim seksipilom.

3. Ralph Breaks the Internet

Gal Gadot filmovi - Top 5 najboljih

Žanr: Animirani, avantura komedija
Redatelj: Phil Johnston, Rich Moore
Glumci (glasovi): John C. Reilly, Sarah Silverman, Gal Gadot, Taraji P. Henson

Radnja ukratko: Šest godina nakon originalnog filma, Ralph i Venellope kroz wi-fi ruter kreću u novu avanturu. Gal je ovo prva glasovna uloga gdje se pojavila kao Shank, koja je zapravo vrlo srodna liku Gisele, koju je Gal glumila u Fast & Furious franšizi.

2. DC Extended Universe

Gal Gadot filmovi - Top 5 najboljih

Žanr: Akcija, avantura, fantazija
Redatelj: Zack Snyder (BvS, Justice League), Patty Jenkins (Wonder Woman, Wonder Woman 1984)
Glumci: Gal Gadot, Ben Affleck (BvS, Justice League), Henry Cavill (BvS, Justice League), Chris Pine (Wonder Woman, Wonder Woman 1984)

Radnja ukratko: Gal glumi Wonder Woman, najpoznatiju stripovsku heroinu. Gal se prvi put u toj ulozi pojavila u film Batman V Superman: Dawn of Justice, a ulogu je ponovila i u svom solo filmu Wonder Woman koji će nagodinu dobiti svoj nastavak, Wonder Woman 1984. Ulogu je imala i u još jednom, ali nažalost razočaravajućem filmu Justice League.

1. Fast & Furious serijal

Gal Gadot filmovi - Top 5 najboljih

Žanr: Akcija, krimi, triler
Redatelj: Justin Lin (4.,5.,6.), James Wan (7.)
Glumci: Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson

Radnja ukratko: Gal je glumila lik Gisele u četiri od osam dosadašnjih Fast & Furious filmova. Debi je imala u četvrtom filmu, a ulogu je ponovila i u petom i šestom nastavku. U sedmom filmu se pojavila samo u izbrisanoj sceni, ali je ipak dobila kredit za ulogu. Gisele je kroz serijal bila članica narko-kartela, a nakon toga je postala članica Domovog tima kao lijepa, ali opasna stručnjakinja za oružje, sreća da je bila na strani pozitivaca.

Similar Posts