Hoće li Christian Bale glumiti Beta Ray Billa u Thor: Love And Thunder?

Hoće li Christian Bale glumiti Beta Ray Billa u Thor: Love And Thunder?

U tri Thor filma koja smo imali prilike vidjeti do danas, gledatelji su imali prilike vidjeti hrpu stripovskih likova prenesenih u live-action putem velikih ekrana – popis uključuje ugledne protagoniste i antagoniste, među kojima su i Loki, Valkyrie, Hela, Malekith, Heimdall, Skurge, Odin, Jane Foster, The Warriors Three, Sif i mnogi drugi. Naravno, nisu sve ove figure prilagođene na najspektakularniji način, ali još uvijek je impresivno koliko je njih učinilo skok sa stranice na veliki ekran.

Kao što bi vam svaki fan Thora rekao, postoji jedan lik vrijedan spomena koji se još nije pojavio u Marvelovom Filmskom Svemiru, a to je Beta Ray Bill. O njegovom postojanju ima nagovještaja u prošlim projektima, poput njegovog kipa na tornju šampiona u Thor: Ragnarok filmu, te njegove rase, Korbinites, koji su imali cameo ulogu u Avengers: Endgame, ali heroj najpoznatiji po tome što nije Asgardian, a vrijedan je korištenja Mjolnira, još nije prikazan u MCU.

Beta Ray Bill je do sada bio samo tema spekulacija… što nas dovodi do jučerašnjih vijesti da bi Christian Bale mogao postati nova zvijezda A-liste koja će se pridružiti glumačkoj ekipi nadolazećeg Marvelovog filma Thor: Love And Thunder.

Hoće li Christian Bale glumiti Beta Ray Billa u Thor: Love And Thunder?

Vijesti o ovome su stigle jučer kasnije navečer, a dok inicijalni izvještaji nisu dali naslutiti koga bi Christian Bale mogao glumiti u filmu, to nije zaustavilo Marvelove fanove diljem svijeta da započnu spekulacije je li on prava zvijezda za utjeloviti Beta Ray Billa u live-action filmu. Mora se priznati da je to spekulacija bez ikakve osnove, ali i dalje interesantna spekulacija bez osnove, postoje dobri razlozi zašto bi moglo biti tako.

U Thor: Love And Thunder vidjet ćemo Natalie Portman kao Jane Foster dok postaje vrijedna upravljanja Mjolnirom koju će ju pretvoriti u Mighty Thor. To je samo jedan djelić onoga što će zasigurno biti raznolika pripovijest u filmu, ali to dodaje u razgovor o Beta Ray Billu.

E sad ako uzmemo u obzir da će Jane nositi čekić, da je Thor inače njegov osnovni vlasnik, te da ga je nedavno Captain America nosio u Avengers: Endgame, ne čini nam se baš kao da ima puno smisla da imamo još jednog lika koji će moći upravljati Mjolnirom.

Međutim, uvođenje Beta Ray Billa u Thor: Love And Thunder bi i dalje moglo raditi, ovisno o tome kako se odluče objasniti ideju da više likova koristi Mjolnir. Ako je slučaj da Jane Foster koji znamo iz prva dva filma postane vrijedna čekića i pretvori se u Mighty Thor, onda ne vidimo smisla da Beta Ray Bill također nosi čekić u istom filmu. Međutim, ako je Jane Foster kao Mighty Thor došla iz druge dimenzije, onda je to potpuno druga stvar.

Hoće li Christian Bale glumiti Beta Ray Billa u Thor: Love And Thunder?

To i nije tako luda ideja ako uzmete u obzir da Doctor Strange In The Multiverse Of Madness dolazi samo par mjeseci prije Thor: Love And Thunder u 2021. godini, i glasinama da će Thor 4 biti vezan za avanture alternativne vremenske crte koju ćemo imati prilike vidjeti u Loki Disney+ seriji. Ako film bude uključivao razne varijante Thora iz raznih multiversea – poput “Thors” miniserije objavljene od Marvel Comics tijekom 2015 Secret Wars crossover događaja – itekako bi imalo smisla koristiti Beta Ray Billa kao dio te ekipe.

To nas dovodi i do perspektive Christiana Balea. Nema previše smisla uzeti Oscarovskog glumca i sakriti ga ispod hrpe vizualnih efekata koji bi bili neophodni da uvjerljivo dovedu Beta Ray Billa na velike ekrane.

Naravno, u isto vrijeme Christian Bale je također poznat po svojim transformacijskim performansama, te čak već ima neke takve uloge u kojima se njega ne vidi, poput one u filmu Mowgli: Legend Of The Jungle gdje je glumio panteru Bagheera. Glumiti izvanzemaljca poput Beta Ray Billa u suradnji s redateljem Taika Waititijem se uopće ne čini toliko nemogućim.

Možda će proći dugo vremena dok ne saznamo identitet lika kojeg će Christian Bale možda glumiti u Thor: Love And Thunder – ali to nam samo daje više vremena za razne spekulacije i upotrebu mašte.

Mislite li da će Christian Bale glumiti Beta Ray Billa u nadolazećem Marvelovom filmu Thor: Love And Thunder?

Similar Posts