Internet je poludio za neobično erotskim videom Henry Cavilla dok sastavlja PC

Internet je poludio za neobično erotskim videom Henry Cavilla dok sastavlja PC

Između sezona The Witchera, glumac Henry Cavill još uvijek pronalazi načine kako da zadivi svoje obožavatelje rutinskim ažuriranjima o svom životu i povremenim uvidom u planove serije. Ovaj tjedan dobili smo još jedan primjer iz njegovog života, kada je Cavill podijelio videozapis o sebi kako gradi igraće računalo. Postavljen uz glazbu Barry Whitea “You’re the First, the Last, My Everything,” vidimo cjelodnevni proces Cavillove izrade PC-ija, a nakon što se morao vratiti natrag kako bi popravio neke pogreške, on je dobio radno računalo na kraju.

Cavill se u tekstu svog videozapisa našalio da sadržaj nije prikladan za sve i da će gledatelji “možda vidjeti puno dijelova koje prije nisu vidjeli.” Svoj je videozapis otvorio raširenim računalnim komponentama na stolu prije nego što je počeo prelistavati upute i snimio se koristeći GoPro kameru kako gledatelji ne bi propustili nijedan dio postupka.

Pogledajte videozapis u nastavku, ali budite upozoreni: nikad ranije niste vidjeli ovako erotski građenja PC računala.

Henryja Cavilla sljedeći put ćemo vidjeti kako glumi Sherlocka Holmesa u Netflixovom filmu Enola Holmes u kojem glumi još i Millie Bobby Brown (Stranger Things) u naslovnoj ulozi, a očekuje se da će debitirati u rujnu 2020. godine.

Similar Posts