Avengers: Endgame - dubler Captain Americe otkrio novi Cap vs. Cap video

Avengers: Endgame – dubler Captain Americe otkrio novi Cap vs. Cap video

Avengers: Endgame je na veliki ekran donio mnoštvo uzbudljivih i sada ikoničnih akcijskih scena. One se kreću u rasponu od visokih uloga svih Osvetnika protiv Thanosa do manjih razmjera, osobnijeg komada dvojice Captain America okrenutih jedan protiv drugog. Velik dio ovih scena može se pripisati kaskaderskom koordinatoru filma: Samu Hargraveu.

Sam Hargrave blisko je surađivao s Russo braćom na prethodnim MCU projektima kao njihov koordinator i izvođač kaskadera. Russo braća su se čak udružili s njim kako bi napisali i producirali akcijski film Extraction, koji je Hargrave bio glavni režiser. Hargrave je prethodno podijelio videozapise raznih akrobacija koje su izvedeni za Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame i Birds of Prey.

Hargrave je sada podijelio novi videozapis iz Avengers: Endgame, u kojem se čini da je on ključna figura…

Sam Hargrave objavio je novi video na svom Instagramu, na kojem je prikazao akrobaciju iz Avengers: Endgame.

Video prikazuje dio bitke između Captain Amerike i njegovog dvojnika, gdje se njih dvoje spuštaju stepenicama. Iz naslova se također vidi da Hargrave i njegov brat Daniel Hargrave u ovom trenutku prikazuju Kapetane kao izvođače kaskadera.

Ovaj videozapis pruža zanimljiv pogled iza zavjese načina na koji Marvel Studios snima svoje filmove, a koji su sve češći od izdavanja Endgamea. Unatoč Marvelovoj učestaloj upotrebi CGI-a drugdje, proizvodni tim još uvijek mora izgraditi više setova priča i nadzemne opreme kako bi postigao željeni učinak unutar kamere. Ovaj video prikazuje kako utjecaj ove akcijske scene, čak i bez uspostavljenih vizualnih efekata, naglašavajući da je radnja vrlo stvarna.

Iako Hargrave orkestrira i planira ove akrobacije, zanimljivo je vidjeti da se on još uvijek želi uključiti u izvedbu njih samih.

Hargrave djeluje i kao direktor druge jedinice u drugoj sezoni Mandaloriana, pružajući ruku za akcijske sekvence serije. Ovaj video zapis služi kao podsjetnik na kalibar radnje koji gledatelji mogu očekivati ​​od 2. sezone koja će navodno “donijeti novu perspektivu i odvesti je na drugu razinu”.

Obožavatelji će moći vidjeti više budućeg rada Hargravea kada druga sezona Mandaloriana krene u listopadu.

Druge je zanimalo i ovo...