Avengers 5 Teorija: Eternali otkrivaju negativca prikazanog u Fazi 2 MCU-a

Avengers 5 Teorija: Eternali otkrivaju negativca prikazanog u Fazi 2 MCU-a

U Marvelovog Filmskom Svemiru postoji rupa veličine Thanosa, a mi još uvijek nismo sigurni koji će je superzlikovac ispuniti. Da budemo pošteni, Marvel ima dovoljno vremena da shvati stvari prije Avengersa 5, koji vjerojatno neće ujediniti najmoćnije zemaljske junake barem nekoliko godina.

No, s Eternalima na pomolu, je li moguće da bi ova avantura koja traje tisućljećima mogla biti naš prvi veliki nagovještaj velikog novog negativca MCU-a? Nova teorija obožavatelja to točno tvrdi, dok ukazuje na previđeni trenutak iz Čuvara galaksije iz 2014. godine kao naš prvi veliki trag tko bi mogao biti Marvelova zamjena za Thanos.

Na podreditu Fan Theories, u/JayNotAtAl tvrdi da će Eternali iz 2021. “objasniti smrt Celestialsa i možda nagovijestiti budući povratak”. Što to znači? Pa, znamo da će se Celestialsi (bogolika intergalaktička bića koja je izumio legenda Marvel Comicsa Jack Kirby) pojaviti u Eternalima , što ima smisla jer su stvorili i Eternale i njihove neprijatelje, Devijante, miješajući se u ljudsku evoluciju.

No budući da se očekuje da će Eternali pokrivati ​​širok raspon povijesti MCU-a, moguće je da bi u današnjosti kinematografskog svemira Celestialsi mogli biti odavno mrtvi. Napokon, znamo da je jedan od njih već ubijen. U Guardians of the Galaxy, ekipa posjećuje Knowhere, rudarsku koloniju koja pluta u svemiru koja je zapravo odsječena glava Celestiala. Tko ili što ga je ubilo? Bi li se ostali Celestialsi trebali zabrinuti?

“Mislim da će Eternali objasniti neke velike prijetnje koje su se dogodile i rezultirale smrću Celestialsa i ta će prijetnja biti nova velika prijetnja MCU-a na razini Thanosa”, piše u/JayNotAtAl. “Alternativno, možda su Celestiali i preživjeli pripremaju se za povratak.”

Kao što u/JayNotAtAl ističe, Guardians je također bio jedan od prvih filmova koji je stvarno objasnio čemu služe Infinity Stones i što je Thanos želio raditi s njima. Stoga ima smisla da bi se isti film mogao koristiti za postavljanje sljedećeg velikog superzlikovca.

Što ako je, baš poput Thanosa i tog kamenja, i neki novi misteriozni zlikovac okupljao moć ubijanjem Celestiala? Ako je to slučaj, Eternals bi mogao pružiti neke glavne naznake o tome tko je u Marvelovog Filmskom Svemiru dovoljno moćan da porazi Celestiala – i što žele s njima.

Pogledajte teoriju u cijelosti ispod

[MCU] “The Eternals” will explain the death of the Celestials and perhaps hint at a future return. from r/FanTheories

Similar Posts