Stižu nove informacije o Gladiator 2 filmu

Stižu nove informacije o Gladiator 2 filmu

Gladiator, film koji je osvojio Oscara za Najbolji film 2000. godine, sada ima 20 godina. Za neke od nas, vjerojatno se čini kao jučer da je Maximus Decimus Meridius, kojeg je glumio Russell Crowe, ustao iz pepela u rimskoj gladijatorskoj areni. Godinama već, glasine od Gladiator nastavku su ulazile i izlazile iz filmskih vijesti, a čini se da te glasine sada postaju sve jače jer je Connie Nielsen, koja promovira film Wonder Woman 1984, progovorila o njima.

Wonder Woman glumica Connie Nielsen je glumila ulogu Lucille sestre Commodusa u Gladiator filmu, prije točno 20 godina. Nedavno je progovorila za EW o Gladiator nastavku, pružajući malo novih informacija o tome kako stvari idu. Evo što je rekla:

“Mi smo se čuli s producentima. Mislim da je samo pitanje koji će film izaći prvi u prepunom Ridleyjevom rasporedu. A onda mislim da je i pitanje COVIDa i možemo li se vratiti na posao. Ali ja bi bila zainteresirana napraviti [film], sigurno. Mislim to je definitivno predivan projekt, tako da naravno da bi bila zainteresirana.”

Ovo je dobra vijest i više pokazatelj da umiješani kreativci žele stvoriti nastavak Gladijatora pod pravim uvjetima.

Ako niste upoznati s Gladiator 2, originalno je Ridley Scott želio napraviti nastavak gdje je pronašao način da vrati natrag Russell Croweovog Maximusa, ali ta ideja, u osnovi je priznao da bi uključivala ​​uskrsnuće u stilu fantazije. To je interesantan zaplet, ali se vjerojatno ne bi svidio svim ljubiteljima originala, s obzirom na to da je prvi dio ostao poprilično prizemljen.

Kako je vrijeme odmicalo, ti su planovi odbačeni. Tako da je lako za pretpostaviti da bi ovaj nastavak bio smješten godinama u budućnosti. Kao što se ispostavilo, te pretpostavke su potvrdili producenti Walter F. Parkes i Laurie MacDonald koji su rekli da bi se film nastavio 30 godina nakon originala.

S obzirom na to da je lik Connie Nielsen preživio prvi dio i glumio majku Luciusa, ima smisla da bi ona potencijalno bila umiješana u nastavak, ali naravno, još nema potvrde da i hoće. Do tada, ona je zaposlena glumeći u Wonder Woman 1984, ulogu Hippolyte, majke Wonder Woman.

Recite nam što mislite o tome da prave nastavak Gladiatora i da se fokusiraju na Luciusa?

Similar Posts