Aquaman spin-off horor film The Trench u izradi

Aquaman spin-off horor film The Trench u izradi

Warner Bros. radi na horor Aquaman spin-off filmu, The Trench.

DC prošireni svemir mora zahvaliti James Wanu za svoj do sada najveći hit, podvodnu solo avanturu Arthura Curryja (Jason Momoa). Film je zaradio više od $1 milijardu na kino blagajnama i službeno je postao DC film s najvećom zaradom u povijesti.

Uspjeh Aquamana je odmah započeo glasine o razvoju nastavka, koji je trenutno u vrlo ranoj fazi razvoja. Wan navodno čeka da netko smisli odličnu skriptu za Aquaman 2 prije nego potpise da će se vratiti režirati nastavak. Mislilo se da je to razuman sljedeći korak u procesu i da je samo pitanje vremena kada će Aquaman 2 i službeno biti najavljen. Ali u međuvremenu, čini se da je studio vrlo željan vratiti se u podvodni svijet i sada rade na spinoff filmu.

Aquaman spin-off horor film The Trench u izradi

Prema novom izvještaju od THR, WB i DC su zaposlili Noaha Gardnera i Aidana Fitzgeralda da napišu horor skriptu za The Trench, spin-off film koji bi se fokusirao na jedno od drugih podvodnih kraljevstva. The Trench se pojavljuju više puta u Aquaman filmu, a spin-off film bi trebao imati veću dozu horora od originala. Wan i Peter Safran će producirati film, koji bi navodno trebao imati solidan budžet. Za sada, nema planova da se likovi iz originalnog Aquaman filma pojave.

Ovo je iznenađujuć potez za DCEU i Aquaman svemir. I dok The Trench ima nekoliko scena u Aquamanu, oni su uglavnom korišteni kao topovsko meso koje će Arthur i Mera (Amber Heard) pobijediti ili pobjeći ili kako bi na kraju pokazali da i njih Aquaman može kontrolirati. Oni su uglavnom odvojeni od jednog glavnog lika u filmu, ali to će se morati promijeniti ako će oni postati glavnim fokusom svoje priče.

Međutim, nije ni potvrđeno da će The Trench uopće uključivati ova podvodna bića kao glavne likove. S obzirom na to da će skripta biti naklonjena hororu, postoji mogućnost da će oni biti negativci u filmu. S manjim budžetom od Aquaman i horor žanrom na umu, scenario bi mogao biti gdje The Trench teroriziraju lokalce ili grupu ljudi koji slučajno nalete na njihovo kraljevstvo. Ako to bude slučaj, onda će ovo biti posljednji u nizu DC filmova s kojima pokušavaju napraviti raznolikost u žanrovima.

Nažalost, za sada nema drugih detalja o The Trench koji bi nam pomogli razumjeti koncept iza filma, tko će režirati, glumiti ili kada bi mogao doći u kino. Ti detalji će već doći, ako The Trench zapravo izađe iz faze razvoja.

Similar Posts