Joaquin Phoenix mogući Joker u nadolazećem solo filmu Martin Scorsesea

Joaquin Phoenix mogući Joker u nadolazećem solo filmu Martin Scorsesea

Trenutno je u izradi solo ‘origin’ film o Jokeru, s Martin Scorseseom kao producentom filma. Sada nam dolaze vijesti da se Joaquin Phoenix razmatra za glavnu ulogu u filmu! Kako vam se čini ta ideja i potencijalni izbor za glumca?

Već smo u nekoliko navrata pisali o tom, vrlo iščekivanom filmu, koji navodno neće biti povezan s ostatkom DC svemira filmova.

Scenaristi filma su Todd Phillips (The Hangover, Due Date, Old School) i Scott Silver (8 Mile, The Fighter, The Finest Hours), dok je Phillips i redatelj filma. Postoji mogućnost i da Scorsese bude također u ulozi redatelja, ali to još nije potvrđeno.

Joaquin Phoenix mogući Joker u nadolazećem solo filmu Martin Scorsesea

Prema Variety, Joaquin Phoenix je u razgovorima da glumi Jokera u priči postanka, ovog legendarnog negativca, kojeg trenutno razvijaju Warner Bros. i DC Entertainment. Navodno se studio već susreo s Phoenixom, koji je prihvatio ulogu. Prije Joaquin Phoenix, za glavnu ulogu se spominjao Leonardo DiCaprio, sada se čini kako od toga neće biti ništa.

Studio se nada da će Scorsese uspjeti, ono što je uspio filmovima Taxi Driver i Raging Bull, a to je stvoriti odličnu atmosferu 80′ jer će se radnja filma odvijati u Gotham City u 1980tima.

Jared Leto navodno neće imati nikakve veze s ovim filmom, niti će njegova verzija Jokera biti ikako povezana. On bi se i dalje trebao pojaviti u filmovima DC svemira, poput Suicide Squad 2, ali ne i u ovoj verziji. Ovaj film The Joker je zamišljen kao samostalan film, koji neće biti povezan s ostatkom DC svemira.

Film bi navodno treba pratiti vrlo mladog Jokera, kojeg su zlostavljali i stavili mu vječni osmijeh na lice. DC samostalni Joker film će biti prvi film odvojen od ostatka DC Extended Universa, pod novim dijelom studija, koji će se truditi napraviti novu i unikatnu priču kako bi proširio DC svijet.

Iako mi se ne sviđa ideja od dva različita Jokera u isto vrijeme, ljudi iza ovog filma izgledaju jako moćno i imam veliku želju vidjeti njihov rad i neke od njih ih na velikom platnu.

Što vi mislite o ovom projektu?

Similar Posts