Mel Gibson i Danny Glover se vračaju za Lethal Weapon 5

Trenutno živimo u vremenu reboot, remake i nastavaka kultnih filmova, a sada nam je na red došao i peti nastavak kultnog filma, Smrtonosno Oružje!
Peti nastavak legendarne serijale je u izradi, a potvrđeno je da se vraćaju originalne zvijezde, kao i redatelj filma.

Deadline donosi da je započela izrada Lethal Weapon 5 u Warner Bros., s Richard Donner kao redateljem, te Mel Gibson i Danny Glover, koji se vračaju kao zvijezde filma. Channing Gibson, scenarist iza Lethal Weapon 4 filma, se vraća pisati skriptu i za ovaj film.

Izvor kaže, “postoji još puno stvari o kojima treba odlučiti,” tako da je moguće da će proći dosta vremena dok se svi planovi dogovore.

Projekt bi trebao raditi Warner Bros., koji je radio i sve prethodne nastavke.

Prema Donneru…

To je priča do koje sam došao zajedno s Channing Gibson, scenaristom koji je napisao 4 i samo trebam sve dogovoriti sa studijom. Ako svi pristanu i svi se skupimo, napravit ćemo ga. Mel i Danny su već pristali. Ako ne uspije, nema veze, probali smo. Ali veće su šanse da ćete vidjeti film.

Već godinama se govori o petom nastavku Lethal Weapon, ali do sada još ništa ovako konkretno. Bilo je priče o Chris Hemsworth u glavnoj ulozi, novog reboot filma, ali to je otkazano (na svu sreću), kada je franšiza preselila na TV.

TV serija je trenutno u polovici svoje druge sezone, ali još ništa nije potvrđeno o tome hoće li biti obnovljena za treću sezonu ili otkazana.

Originalni scenarist Shane Black nije spominjan za ovaj peti dio. On je već prije napisao skriptu od 62 stranice za 5 nastavak Smrtonosnog Oružja, ali ta skripta nikada nije išla u produkciju.

Na kraju dana, sve ovisi o studiju i jesu li spremni dati novce za peti nastavak legendarnog Smrtonosnog Oružja, očigledno je da glumice misle da nisu prestari ponoviti to, barem još jednom.

Similar Posts