Ewan McGregor se službeno vraća kao Obi-Wan Kenobi u ‘Star Wars’ seriji za Disney+

Ewan McGregor se službeno vraća kao Obi-Wan Kenobi u ‘Star Wars’ seriji za Disney+

Jučer navečer smo pisali o glasinama, a sada je i službeno potvrđeno, Ewan McGregor se vraća kao Obi-Wan Kenobi u Disney+ seriji koja će se fokusirati na ovog lika.

Ovu jučerašnju glasinu je sada potvrdio Deadline zajedno s Disneyjem. Serija je trenutno bez naslova i čini se da će imati od 6-8 epizoda. I dok ništa drugih detalja nije otkriveno, fanovi Ewan  McGregorovog Obi-Wan Kenobija napokon se mogu početi veseliti sada kada su vijesti napokon otkrivene.

Ewan McGregorov povratak kao Obi-Wan Kenobi je navodno bio u razvoju kod Lucasfilm već duže vrijeme, navodno čak od kada je George Lucas prodao kompaniju Disneyju 2012. godine. Zapravo, Stephen Daldry (Billy Elliot; Extremely Loud and Incredibly Close) je navodno trebao režirati projekt kao Star Wars Story film. Ali nakon podbačaja Solo: A Star Wars Story filma na kino blagajnama, bilo je vrijeme da Lucasfilm otkaže te solo kino filmove na neko vrijeme.

Sada, kada je Obi-Wan Kenobi serija na Disney+ potvrđena, to će biti treća službeno potvrđena live-action Star Wars serija koja dolazi na tu platformu. Jon Favreauova The Mandalorian serija dolazi na Disney+ ovog studenog, dok je serija fokusirana na Diego Luninog Cassian Andora također u razvoju.

Kritičari i obožavatelji su bili podijeljeni oko Star Wars prequel trilogije, međutim većina se složila da je Ewan McGregor u ulozi Obi-Wan Kenobija bio odličan i mnogi smatraju da je to dostojno naslijeđu pokojnog Aleca Guinnessa. Ewan McGregor je osobno izrazio želju za povratkom u tu ulogu i franšizu u nekom novom kapacitetu.

Ewan McGregor je pridodao svoj glas Obi-Wan Kenobija u Star Wars: The Force Awakens tijekom scene u kojoj Rey (Daisy Ridley) pronađe Luke Skywalkerov stari Lightsaber.

Raduje li vas povratak Ewan McGregora u legendarnoj ulozi Obi-Wan Kenobija?

Similar Posts