Ewan McGregor će biti Obi-Wan Kenobi u ‘Star Wars’ seriji za Disney+ [glasine]

Prema novoj glasini iz Cinelinxa, Ewan McGregor potpisao je da će ponoviti svoju ulogu Obi-Wan Kenobija u nadolazećem projektu Ratova zvijezda. Cinelinxov Jordan Maison donosi da je dobio ove vijesti iz dva odvojena izvora, koje kažu kako će se Ewan McGregor vratiti kao legendarni Obi-Wan Kenobi u novom Star Wars projektu. Maison također kaže da će taj Obi-Wan Kenobi projekt vrlo vjerojatno biti nova serija pravljena za Disney+ streaming platformu.

Maison također nagađa kako će se sada Ewan McGregor, kada je navodno potpisao za povratak kao Anakin Skywalkerov Jedi Master, najvjerojatnije pojaviti sljedećeg vikenda na D23 Expu kako bi najavio da nova Obi-Wan Kenobi serija službeno dolazi.

Ewan McGregorov povratak kao Obi-Wan Kenobi je navodno bio u razvoju kod Lucasfilm već duže vrijeme, navodno čak od kada je George Lucas prodao kompaniju Disneyju 2012. godine. Zapravo, Stephen Daldry (Billy Elliot; Extremely Loud and Incredibly Close) je navodno trebao režirati projekt kao Star Wars Story film. Ali nakon podbačaja Solo: A Star Wars Story filma na kino blagajnama, bilo je vrijeme da Lucasfilm otkaže te solo kino filmove na neko vrijeme.

Ako Obi-Wan Kenobi serija na Disney+ bude potvrđena, to će biti druga potvrđena live-action Star Wars serija koja dolazi na tu platformu. Jon Favreauova The Mandalorian serija dolazi na Disney+ ovog studenog.

Kritičari i obožavatelji su bili podijeljeni oko Star Wars prequel trilogije, međutim većina se složila da je Ewan McGregor u ulozi Obi-Wan Kenobija bio odličan i mnogi smatraju da je to dostojno naslijeđu pokojnog Aleca Guinnessa. Ewan McGregor je osobno izrazio želju za povratkom u tu ulogu i franšizu u nekom novom kapacitetu.

Ewan McGregor je pridodao svoj glas Obi-Wan Kenobija u Star Wars: The Force Awakens tijekom scene u kojoj Rey (Daisy Ridley) pronađe Luke Skywalkerov stari Lightsaber.

Raduje li vas mogućnost da će se Ewan McGregor napokon vratiti u legendarnoj ulozi Obi-Wan Kenobija?

Similar Posts