Silent Hill (2006)

Najavljen novi Silent Hill film

Novi Silent Hill film je najavljen zajedno s Fatal Frame filmom. Ova najava stiže od redatelja Christophea Gansa, koji je usputno otkrio ove dvije vijesti u intervju za Allocine.  Prema redatelju, Silent Hill će biti smješten u mali Američki gradić u kojem vlada Puritanizam. S druge strane, Fatal Frame će se odvijati u Japanu u pokušaju da osiguraju zastrašujuću atmosferu Japanske opsjednute kuće.

“Imam dva horor filmska projekta s Victor Hadida,” rekao je Gans. “Radim na adaptaciji video igre Project Zero (Fatal Frame). Film će se odvijati u Japanu. Ja definitivno ne želim iskorijeniti igru iz njezinih korijena Japanske opsjednute kuće. A mi također radimo na novom Silent Hillu. Projekt će uvijek biti usmjeren u atmosferu malog Američkog gradića, opustošen puritanstvom. Mislim da je vrijeme da napravimo novi.”

Za one koji ne znaju, Christophe Gans je Francuski filmaš najpoznatiji po Silent Hill filmu iz 2006. godine, kao i Beauty and the Beast iz 2014. i Brotherhood of the Wolf iz 2001. godine.

Nažalost, Gans nije otkrio više o ova dva projekta. Mi znamo da je bila Engleska adaptacija Fatal Frame filma u izradi od 2014, ali detalji na tom projektu su poprilično slabi. S druge strane, ovo nam je prvi puta da čujemo za novi Silent Hill film.

Similar Posts