Trailer: Fast & Furious 9 (2020)

Trailer: Fast & Furious 9 (2020)

Stigao je megabrzi, megažestoki i megabrutalni, prvi trailer za Fast & Furious 9, novi nastavak ovog popularnog akcijskog serijala.

Datum izlaska: 22. svibanj 2020.

Žanr: Akcija, avantura, krimi, triler

Redatelj: Justin Lin

Scenarist: Daniel Casey. Chris Morgan

Glumačka postava: Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Helen Mirren, Michael Rooker, John Cena

Sinopsis: Dom i obitelj susreću se sa novim protivnikom iz Domove prošlosti i obitelji – njegovim vlastitim bratom! Koji je udružio snage sa njihovom posljednjoj prijetnjom koju su samo na kratko porazili.

Trailer: Fast & Furious 9 (2020)

Nakon osam službenih filmova i jednog spin-offa, Fast & Furious nastavlja punom brzinom dalje.

Fast & Furious 9 izvorno je trebao stići u travnju prošle godine, no odgođen je zbog iznenadne odluke Universala da će snimiti spin-off Hobbs & Shaw koji je stigao prošlog kolovoza. Hobbs & Shaw je zaradio skoro $760 milijuna u cijelom svijetu, što je jako dobar rezultat, ali ipak znatno manji od prethodna dva službena nastavka serijala – Furious 7 ($1.5 milijardi, što je rekord ovog serijala) i Fast & Furious 8 ($1.2 milijarde). Dvije glavne zvijezde tog spin-offa, Dwayne Johnson i Jason Statham se neće vratiti u devetom nastavku, za što je dijelom zaslužena i zavada Dwaynea i Tyrese Gibsona koji nije mogao oprostiti Dwayneu što je pogurao spin-off, što je rezultiralo odgodom devetog nastavka za više od godinu dana.

Redatelj je ponovno Justin Lin, koji je režirao četiri filma ovog serijala (3., 4., 5., 6. nastavak), a scenarij potpisuje Daniel Casey, novopridošlica serijalu budući da glavni scenarist serijala, Chris Morgan, nije mogao pisati scenarij zbog rada na spin-offu, iako je i dalje dio projekta kao producent.

Kao i prijašnji filmovi serijala, i ovaj je tijekom produkcije putovao po svijetu, snimanje se tako odvilo u Londonu, Edinburghu, Tbilisiju (Gruzija), Phuketu i Krabiju (Tajland), i domaći teren cijelog serijala – Los Angeles. Nije poznato koja je konkretna radnja devetog nastavka, ali sigurno je da akcije, auta, brzine, obitelji i svega ostalog što smo navikli od ovog serijala neće nedostajati.

Fast & Furious 9 biti će predzadnji službeni nastavak ovog serijala, a u kinima ga očekujemo 22. svibnja 2020.

Trailer filma Fast & Furious 9:
Prijašnji Teaseri filma:

Similar Posts