Spenser Confidential (2020)

Trailer: Spenser Confidential (2020)

Stigao je prvi službeni trailer za nadolazeći krimi misterija film s Markom Wahlbergom u glavnoj ulozi, Spenser Confidential.

Datum izlaska filma Spenser Confidential:

06. ožujak 2020.

Žanr:

Krimi, drama, misterija

Redatelj:

Peter Berg

Scenarist:

Ace Atkins, Brian Helgeland

Glumci:

Mark Wahlberg, Alan Arkin, Colleen Camp

Radnje ukratko:

Bivši zatvorenik po imenu Spenser vraća se u Bostonsko zločinačko podzemlje kako bi razotkrio zavjere o ubojstvu.

Trailer: Spenser Confidential (2020)

Mark Wahlberg i redatelj Peter Berg već su surađivali zajedno – na filmovima Lone Survivor, Mile 22 i Patriots Day. Pa se tako Spenser Confidential čini kao vrlo poznat teren za njih. Sada je stigao prvi trailer u kojem vidimo Wahlberga i njegovog kolegu Us i Black Panther zvijezdu Winstona Dukea.

Spenser (Wahlberg) – bivši policajac poznatiji po stvaranju problema nego rješavanju – upravo je izašao iz zatvora i zauvijek napušta Boston. No prvo zapne u pomaganju svom starom bokserskom treneru i mentoru Henryju (Alan Arkin) s obećavajućim amaterom. To je Hawk (Duke), hrabri MMA borac uvjeren da će biti žešći protivnik nego što je Spenser ikada bio.

Kad dvojica bivših Spenserovih kolega budu ubijena, on regrutira Hawka i njegovu bivšu djevojku, Cissy (Iliza Shlesinger), kako bi mu pomogli da istraži i privede krivce pred lice pravde.

Izvorno naslovljen Wonderland, ovaj film prilagođava roman Ace Atkinsa, pisan kao nastavak romana Roberta B. Parkera o Spenseru. Knjige su prethodno pretvorene u američku TV dramu iz 80-ih u kojoj je glumio Robert Ulrich i budući kapetan Star Trek: Deep Space Nine Avery Brooks. Ako novi Spenser film, koji stiže 6. ožujka, bude uspješan, očekujte da će Netflix nastaviti objavljivati ​​filmove iz te franšize…

Trailer filma Spenser Confidential:

Similar Posts