The Platform: pogledajte trailer za nadolazeći Netflixov zastrašujući Španjolski horor-triler

The Platform: pogledajte trailer za nadolazeći Netflixov Španjolski horor-triler

Stigao je prvi službeni trailer za nadolazeću Netflixov zastrašujući (više temom) Španjolski horor triler film naziva The Platform

Datum izlaska filma The Platform:

20. ožujak 2020.

Žanr:

Horor, triler

Redatelj:

Galder Gaztelu-Urrutia

Scenarist:

David Desola, Pedro Rivero

Glumci:

Ivan Massagué, Zorion Eguileor, Antonia San Juan

Radnje ukratko:

Okomiti zatvor s jednom ćelijom po razini. Dvoje ljudi po ćeliji. Jedna jedina platforma za hranu i dvije minute dnevno za hranjenje od gore do dolje. Beskrajna noćna mora zarobljena u The Pit.

The Platform (Španjolski: El Hoyo) je Španjolski film redatelja Galder Gaztelu-Urrutia, The Platform je iskrivljena društvena alegorija o čovječanstvu u njegovoj najmračnijoj i najgladnijoj.

Film je postavljen u velikom zatvoru u stilu kule u kojem se zatvorenici hrane platformom koja se postupno spušta nivoima kule, naizgled pravedan sustav ako svaki zatvorenik uzme samo svoj pravedni dio hrane, ali duboko nepraktičan u praksi jer zatvorenici na najvišim razinama imaju mogućnost uzimati mnogo više hrane i manje ostavljati za one ispod njih.

Glumačka ekipa filma obuhvaća Iván Massagué, Antonia San Juan, Zorion Eguileor, Emilio Buale Coka i Alexandra Masangkay.

Film je premijerno prikazan na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu 2019. godine, gdje je osvojio nagradu People’s Choice Award for Midnight Madness. Na TIFF-u je film također osigurao globalni streaming posao s Netflixom.

Trailer filma The Platform:

Similar Posts